«Ας ερχόσουν για λίγο», «Το τραμ το τελευταίο», «Άρχισαν τα όργανα» και «Μια ζωή την έχουμε» είναι μερικά μόνο από τα τραγούδια που θα ακουστούν στην ξεχωριστή αυτή μουσική βραδιά από τις φωνές αγαπημένων μας ερμηνευτών, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Άγγελου Ηλία.

Τραγουδούν οι:

Γεράσιμος Ανδρεάτος, Νάντια Καραγιάννη, Νίκος Καραγιάννης, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Γιάννης Μπέζος, Σοφία Παπάζογλου, Ειρήνη Τουμπάκη, Μπάμπης Τσέρτος, Μπέττυ Χαρλαύτη, Κώστας Χατζής

Μιχάλης Σουγιούλ

Ο Μιχάλης Σουγιούλ (Μιχάλης Σουγιουλτζόγλου) γεννήθηκε το 1906 στο Αϊδίνι της Μικράς Ασίας, ενώ από το 1920 εγκαταστάθηκε στην Αθήνα όπου έζησε όλη την υπόλοιπη ζωή του μέχρι το 1958. Δημοφιλής μαέστρος και πολυγραφότατος συνθέτης στο είδος της ελληνικής ελαφράς μουσικής κατά τον Μεσοπόλεμο και την πρώτη μεταπολεμική / μετεμφυλιακή δεκαετία, έγραψε περισσότερα από 700 τραγούδια που σημείωσαν μεγάλη εμπορική επιτυχία, αλλά και μουσική για 50 θεατρικά έργα και 10 κινηματογραφικές παραγωγές. Διετέλεσε μέλος της Εταιρείας Θεατρικών Συγγραφέων και Μουσουργών, διευθυντής Ακρόασης της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και των εταιρειών δίσκων Cοlumbia και Ρarlofon.


Κεντρική φωτογραφία άρθρου: Οι φωτογραφίες προέρχονται από το αρχείο Μ. Σουγιούλ, Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη» του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής.