Το Bios.Tesla παρουσιάζει το Acoustic Room, μία καινούρια ξεχωριστή βραδιά που θα συμβαίνει κάθε Τετάρτη.

Ένας αγαπημένος μας καλλιτέχνης κάθε φορά, θα γίνεται οικοδεσπότης του Acoustic Room για μία σειρά συνεχόμενων εμφανίσεων. Με απλά μέσα και το κοινό γύρω του, ο οικοδεσπότης της βραδιάς θα μας ξεναγεί στο μουσικό του σύμπαν, παίζοντας αγαπημένα τραγούδια, σπάνιες ακουστικές εκδοχές, καλώντας φίλους του επί σκηνής και μυώντας μας σε μια μοναδική μουσική εμπειρία – διαφορετική κάθε φορά.

Την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου η Nalyssa Green αναλαμβάνει το πρώτο Acoustic Room που θα είναι γιορτινό μιας και η Nalyssa γιορτάζει 5 χρόνια καλλιτεχνικής ζωής!

H Nalyssa Green κλείνει πέντε χρόνια μουσικής υπάρξεως. Ο πρώτος της δίσκος Barock εκδόθηκε περίπου τέτοια εποχή πέντε χρόνια πριν. Αυτή η επέτειος δε θα μείνει αγιόρταστη. Για τέσσερις βραδιές η Nalyssa γίνεται η οικοδέσποινα και μας φιλοξενεί στο μουσικό της κόσμο. Στο Tesla του bios. Θα θυμηθεί τραγούδια από τη μέχρι τώρα πορεία. Θα επαναπροσδιορίσει αγαπημένα της τραγούδια άλλων. Θα υποδεχτεί αγαπημένους φίλους για να παίξουν μαζί. Και θα παρουσιάσει καινούρια της τραγούδια. (Φήμες λένε πως τελευταία γράφει και στην ελληνική γλώσσα).

https://www.facebook.com/Nalyssa-Green-147173372001731