Συνεπής στο ραντεβού του όπως κάθε χρόνο, o Πολιτιστικός Σύλλογος Γέφυρας διοργανώνει το «9ο Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού & Μουσικής» από τις 27 ως τις 30 Αυγούστου 2015, στην Γέφυρα Θεσσαλονίκης.

Από το 2007 είμαστε υπερήφανοι γιατί καταφέρνουμε να προωθούμε την Παράδοση, να δένουμε μεταξύ τους διαφορετικούς πολιτισμούς και να χαρίζουμε ένα εντυπωσιακό  μουσικοχορευτικό θέαμα στο κοινό της περιφέρειας της Δυτικής Θεσσαλονίκης. Αποκορύφωμα των εκδηλώσεων, είναι τα γλέντια στο τέλος της βραδιάς, όπου κοινό και φιλοξενούμενοι χορευτές γίνονται ένα και διασκεδάζουν όλοι μαζί!

Φέτος καλωσορίζουμε στο παραδοσιακό μας ταξίδι, χορευτικά και μουσικά συγκροτήματα από το Νεπάλ, τη Ρωσία, την Ισπανία, την Πολωνία, και φυσικά από την Ελλάδα. Τα πολύχρωμα κοστούμια και οι όμορφες μουσικές αντανακλούν την πλούσια κουλτούρα και την ιστορία των εθνών αυτών. Θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία στο κοινό, να έρθει σε επαφή με τις παραδόσεις διαφορετικών χωρών, μέσω της παραδοσιακής μουσικής και του χορού και να ταξιδέψει νοερά.

Αφουγκραζόμενοι την ανάγκη του κόσμου να ξεφύγει από τα καθημερινά προβλήματά του και να εκτονωθεί, ετοιμάσαμε με πολύ αγάπη ένα τετραήμερο εκδηλώσεων, υψηλής ποιότητας και μοναδικού θεάματος! Σας περιμένουμε όλους στην μεγάλη γιορτή της Παράδοσης, από την Πέμπτη 27 έως και την Κυριακή 30 Αυγούστου 2015 και κάθε βράδυ στις 20.30 σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην αυλή του Δημοτικού σχολείου Γέφυρας, για να απολαύσετε ένα πολυπολιτισμικό θέαμα, από όλες τις παραπάνω μουσικοχορευτικές ομάδες. Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη για όλους.

Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων στην σελίδα facebook του Φεστιβάλ: 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού & Μουσικής