Οι 9ΜΜ, λίγο πριν την κυκλοφορία της πρώτης τους δισκογραφικής δουλειάς με τίτλτο «Καθρέπτης » ανεβαίνουν στη σκηνή του

ΚοοΚοο Live Bar μαζί με τους ανατρεπτικούς S:tapp για να παρουσιάσουν τα τραγούδια τους, αλλά και αγαπημένα τραγούδια άλλων συνθετών, ιδιαίτερα διασκευασμένα για την βραδιά αυτή.

Νέο συγκρότημα οι 9ΜΜ, αλλά τα μέλη τους είναι παλιοί μας γνώριμοι από πολλά Αθηναϊκά συγκροτήματα. Τους συναντήσαμε σε πολλές συναυλίες το χειμώνα που πέρασε, και πιο πρόσφατα στη μεγάλη συναυλία στο στο κατάμεστο Θέατρο Πέτρας μαζί με Πανούση, Πουλικάκο, Deus Ex Machina, Last Drive.

Ο στίχος τους, διέξοδος από τα καθημερινά αδιέξοδα και η μουσική τους, απλά ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη.

Οι 9ΜΜ είναι: Μιχάλης Σκαράκης – φωνή, Τόλης Λυμπερόπουλος – κιθάρες,
Άγγελος Βαφειάδης – πλήκτρα, Κώστας Ξηρογιάννης – μπάσο, Μαυρίκος Σκαράκης – τύμπανα

Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά στο στέκι τους, οι S:TEPP, τα εγωιστικά καθάρματα επιστρέφουν ανανεωμένοι να παρουσιάσουν το \”The Greatest Show UneartheD\”.

Πετούν για 2 ώρες τις καθημερινές τους μάσκες και εφαρμόζουν την ουδέτερη,στην αναζήτηση της επιθετικής μουσικής τελειότητας.

Απ\’ την ατμόσφαιρα (massive attack – depeche mode) στο εναλλακτικό rock ( u2 – muse – skunk anansie) και απ\’ την pop (seal – beyonce) στο σύγχρονο metal (porcupine tree – tool rammstein), με περάσματα ακόμα και απ\’ το cinema ( nightmare before christmas).

Διατηρώντας τον βασικό της κορμό ,η μπάντα ενισχύθηκε με τη παρουσία και το ογκώδη παίξιμο του Denni Κωνσταντινίδη στις κιθάρες και την παράνοια που ακούει στο όνομα Αλέξανδρος Λιβιτσάνος, στον ρόλο του mrX στα πλήκτρα.

madTony – the noise, Anna T. – the voice, Dennis – scratches, Takis – the bongo
Simus – the machine, mrX – the keys.

Οι 9MM και οι S:tapp θα εμφανιστούν στο Koo Koo στο Γκάζι την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010.