Την Πέμπτη 11 Ιουνίου στο Mad Club οι 9ΜΜ και οι Biotech μοιράζονται τη σκηνή με τους Duke Abduction και υπόσχονται εξαιρετικούς progressive ήχους και δυνατές κιθάρες!

Οι 9ΜΜ είναι μία ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη ελληνική ροκ μπάντα, οι οποίοι θα παρουσιάσουν δικά τους τραγούδια, που κινούνται σε progressive ήχους, δυνατές κιθάρες, εκπληκτικά φωνητικά και έντονη ανησυχία για τις αντιφάσεις της κοινωνίας.

Δέκα νέα τραγούδια, αποτελούν το υλικό της πρώτης τους δισκογραφικής δουλειάς, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο. Τα μέλη του γκρουπ, έχουν σημαντική παρουσία στην εγχώρια μουσική σκηνή, είτε ως μέλη των Εκτός Μάχης, είτε ως session μουσικοί.

Οι Biotech διακρίνονται για τον επιθετικό τους κιθαριστικό ήχο, συνδυασμένο με παραδοσιακά κρουστά, διάφορα στοιχεία ηλεκτρονικής μουσικής και τη χαρακτηριστική φωνή της Μαίρης. Τον Απρίλιο του 2009 κέρδισαν την πρώτη θέση στο band festival που διοργάνωσε το ωδείο Φίλιππος Νάκας και τώρα ηχογραφούν το πρώτο τους album, που θα κυκλοφορήσει από τη Sony Music.

Στη σκηνή φυσικά και οι Duke Abduction.