Το θέατρο Τόπος Αλλού θα φιλοξενεί στη σκηνή του από την Κυριακή 21η Φεβρουαρίου, το έργο του Ali Tailor, 59 Σερβίτσια μόνο, σε σκηνοθεσία Ν. Καμτσή. Βαθύτατα ανθρώπινο και απρόβλεπτο το έργο του Ali Tailor θα παρουσιαστεί στο θέατρο για 24 μόνο παραστάσεις.

Μια τρυφερή σχέση μέσα σε ένα βίαιο περιβάλλον. Ένας νέος  τρόφιμος των φυλακών έρχεται σε αναγκαστική σχέση και επαφή με άλλους φυλακισμένους. Ο εγκλεισμός και ο ατίθασος χαρακτήρας του τον κάνουν να βρίσκεται σε μια διαρκή σύγκρουση. Με τους άλλους αλλά και με τον εαυτό του.  Το ίδιο βίαιη η σχέση του με την κοινωνική λειτουργό.

Βιώνοντας όλα τα πρόσωπα- έγκλειστα η όχι-  τη δική τους προσωπική φυλακή και μέσα από δρόμους ανέλπιστους και ανατρεπτικούς, βρίσκουν την αγάπη και την τρυφερότητα.

Στους σκοτεινούς διαδρόμους της φυλακής του ένα διαπεραστικό φως καταφέρνει να περάσει από το φεγγίτη και να φωτίσει ψυχές και ζωές. Ο πόνος, η απελπισία, η απόγνωση γίνονται ελπίδα, ό,τι δεν ειπώθηκε με τα λόγια λέγεται με βλέμματα και συναισθήματα.

Ένας περιθωριακός γιος βρίσκει έναν πατέρα που ποτέ δεν είχε. Ένας πατέρας βρίσκει έναν γιο την ίδια στιγμή που ο δικός του γιος αυτοκτόνησε.

Ο Ali Tailor είναι Βρετανός θεατρικός συγγραφέας βραβευμένος από το Συμβούλιο τεχνών της Βρετανίας, το περιοδικό TIME OUT και την εφημερίδα Guardian. Είναι η πρώτη φορά που παίζεται έργο του Ali Tailor στην Ελληνική σκηνή.

To «59 σερβίτσια μόνο» είναι το έργο του που διακρίθηκε από το Royal court theatre και με αυτό συμμετείχε στο 7o Interplay festival for young playwrights που έγινε στην Ουγγαρία. Το έργο πήρε το πρώτο βραβείο. 

Σκηνοθεσία: Ν. ΚΑΜΤΣΗΣ, Σκηνικό-Κοστούμια : ΜΙΚΑ ΠΑΝΑΓΟΥ, Μουσική : ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΙΤΑΤΟΣ. Παίζουν: ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΤΣΙΚΑΣ, ΜΑΡΙΝΑ ΑΜΑΝΙΤΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΟΝΤΗΡΗΣ, ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΒΑΤΡΙΚΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΣ.