Το φεστιβάλ περιλαμβάνει πληθώρα δραστηριοτήτων, όπως συναυλίες, σεμινάρια, διαλέξεις, εκθέσεις κατασκευαστών και καταστημάτων, αλλά και με ορχήστρα κιθαριστών και διαγωνισμό κλασικής κιθάρας και συνόλων, ο οποίος ξεκίνησε πέρυσι με μεγάλη επιτυχία και συνεχίζεται και φέτος.

Τιμώμενος καλεσμένος, ένας εκλεκτός κιθαριστής, ο διεθνούς φήμης Πολωνός Krzysztof Pelech, διευθυντής και διοργανωτής του “Guitar Masters”, ενός από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς και φεστιβάλ κιθάρας παγκοσμίως.

Η φετινή έκδοση του All That Guitar – Φεστιβάλ Κιθάρας Λουτρακίου εισάγει για πρώτη φορά τριήμερα εργαστήρια στα διάφορα είδη κιθάρας, με κορυφαίους καθηγητές του είδους. Το πρόγραμμα της 4ης έκδοσης του All That Guitar υπόσχεται πέντε μέρες γεμάτες μουσική.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΡΕΣΙΤΑΛ – ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Πέμπτη 5/7: Ρεσιτάλ κλασικής κιθάρας του Krzysztof Pelech στο Αλεξάνδρειο συνεδριακό κέντρο

Ώρα έναρξης: 21:00

Παρασκευή 6/7: Α’ μέρος συναυλία Τζαζ του Θοδωρή Κότσυφα – Β’ μέρος συναυλία Μπλούζ του Γιάννη Ράπτη (Πάρκο Ειρήνης – Παραλιακό πάρκο Λουτρακίου).

Ώρα έναρξης: 21:00

Σάββατο 7/7: Α’ μέρος ρεσιτάλ κλασικής κιθάρας του Δημήτρη Κοτρωνάκη – Β’ μέρος συναυλία φλαμένκο του Χρήστου Τζιφάκη (Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου)

Ώρα έναρξης: 21:00

Κυριακή 8/7: Α’ μέρος συναυλία κλασικής κιθάρας – πιάνο του Duo Zefxis  & Β’ μέρος συναυλία κλασικής κιθάρας – βιολοντσέλο του Duo StringLa (Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου).

Ώρα έναρξης: 21:00

Δευτέρα 9/7: Εορταστική συναυλία λήξης με τα σύνολα των εργαστηρίων και την ορχήστρα των κιθαριστών στο Α’ μέρος & στο Β’ μέρος τους νικητές της μεγάλης κατηγορίας κλασικής κιθάρας και συνόλων του διαγωνισμού All That Guitar 2017 Μ. Δεστέφανο και την ορχήστρα κιθαριστών Παλαιού Φαλήρου (Αλεξάνδρειο συνεδριακό κέντρο)

Ώρα: 18.00

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/7 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 8/7

10.00 – 14.00: Σεμινάρια (Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου)

16.00 – 20.00: Εκθέσεις κιθάρας (Beau Rivage)

17.00 – 20.00: Εργαστήρια Τζαζ, Μπλουζ, Φλαμένκο, Fingerstyle – Ακουστικής, Βραζιλιάνικης και πρόβα ορχήστρας κιθαριστών

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Με αφορμή τον εορτασμό της 100ης επετείου της επανάκτησης ανεξαρτησίας του πολωνικού κράτους, θα πραγματοποιηθεί έκθεση με τίτλο «About Polska» στο Αλεξάνδρειο συνεδριακό κέντρο, την Πέμπτη 5 Ιουλίου, παράλληλα με την διεξαγωγή της συναυλίας. Η έκθεση παρουσιάζει τις σύγχρονες πολωνικές πόλεις, την ιστορία και τον πολιτισμό τους.

Το Λουτράκι, μια πόλη ασύγκριτης φυσικής ομορφιάς με ιστορία αιώνων, χτισμένη στο βόρειο τμήμα του μυχού του Κορινθιακού Κόλπου και στους πρόποδες του ορεινού όγκου των Γερανείων, φιλοξενεί για τέταρτη φορά, φέτος τον Ιούλιο, ένα κιθαριστικό φεστιβάλ “γραμμένο” σε παραλλαγές για μία κιθάρα και… πολλούς κιθαριστές!