Αν υπάρχει ένα πράγμα από αυτά που συμβαίνουν στην πόλη τα τελευταία χρόνια και δε χάνουμε ποτέ και με τίποτα, αυτό είναι το Athens Tattoo Convention, το μεγαλύτερο φεστιβάλ tattoo που γίνεται στην Ελλάδα και σύμφωνα με τα λεγόμενα πολλών επισκεπτών “ένα από τα καλύτερα στον κόσμο”.

Στο Athens Tattoo Convention θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις από κοντά και Έλληνες tattoo artists, αλλά και να δεις άπειρα σχέδια για να εμπνευστείς για το επόμενο που θα χτυπήσεις. Για να κλείσεις εισιτήριο πάτα εδώ

Και πώς να μη θεωρείται ένα από τα καλύτερα όταν κάθε χρόνο στήνει μια τόσο μεγάλη πολυμορφική και πολυεπίπεδη γιορτή που σε κάνει να θες να κάτσεις εκεί όλη μέρα για να μη χάσεις κάτι. Live tattooing, διαγωνισμοί που αναδεικνύουν τα πιο ευρηματικά και άρτια εκτελεσμένα τατουάζ, αλλά και πολλές άλλες παράλληλες δράσεις, όπως σόου με Graffiti, ποδήλατα και skate, Body Painting, σόου με ακροβατικά, εντυπωσιακά fire performances, art exhibitions, μουσικάρες από αγαπημένους Djs, αλλά και ζωντανή μουσική, όλα συντελούν ώστε να “κολλάς” με το Athens Tattoo Convention, που κάθε φορά είναι όλο και πιο epic. 

Hightlight του τριημέρου πάντα είναι οι διαγωνισμοί. Ποιο tattoo θα βγει το καλύτερο σε κάθε κατηγορία; Για να κλείσεις εισιτήριο πάτα εδώ

Φέτος λοιπόν, έρχεται στις 17, 18 & 19 Μαΐου στο Γήπεδο TAE KWON DO στο Παλαιό Φάληρο και για πρώτη φορά έχει κανονίσει να φιλοξενήσει τόσους πολλούς ξένους tattoo artists. Συγκεκριμένα, όλο το τριήμερο θα είναι στον χώρο του event πάνω από συνολικά 400 καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, αλλά και την Ελλάδα, που έχουν ξεχωρίσει παγκοσμίως για το ταλέντο, την τεχνική και τα σχέδια τους, ετοιμάζοντας μια συνάντηση κορυφής που δεν έχει προηγούμενο. 

Τα μηχανάκια θα πάρουν “φωτιά” για άλλη μια χρονιά και όλη η αφρόκρεμα της tattoo σκηνής θα “χτυπάει” non-stop σχέδια live. Για να κλείσεις εισιτήριο πάτα εδώ

Ανάμεσά τους θα βρίσκεται και η ομάδα τoυ Horishachi που θα έρθει από την Οσάκα της Ιαπωνίας, η οποία συνεχίζουν την παράδοση του ιαπωνικού χειροποίητου τατουάζ, tebori, που σημαίνει «στο χέρι», χρησιμοποιώντας τεχνικές που αναπτύχθηκαν στην Ιαπωνία πριν από εκατοντάδες χρόνια, ο Ιταλός θρύλος, Rudy Ftitzch και o Αμερικανός Jack Rudy “Arteest” που “χτυπάει” tattoo από το 1975, επανεφηύρε το στυλ τατουάζ «Black and Grey», καθώς και πολλοί ταλαντούχοι Έλληνες καλλιτέχνες, τους οποίους είναι καλή ευκαιρία να γνωρίσεις από κοντά, αν ψάχνεσαι για το ποιος θα είναι ο επόμενος που θα σου “χτυπήσει” το tattoo που σκέφτεσαι.

Για να κλείσεις εισιτήριο πάτα εδώ

Επειδή γιορτή χωρίς φαγητό και κάτι να πιούμε δε γίνεται, θα υπάρχουν και food kiosks με burgers, hot dogs και διάφορα άλλα street food. Παράλληλα, θα υπάρχουν και game corners για να χαζολογήσουμε, αλλά και playgrounds για τα πιτσιρίκια που θα είναι μαζί μας.

Φυσικά θα υπάρχουν και παράλληλες δράσεις που θα προσθέσουν το δικό τους “πιπεράκι” στο event. Για να κλείσεις εισιτήριο πάτα εδώ

Φυσικά, όπως κάθε χρονιά εκεί θα βρίσκεται και το corner του Star Your Body, όπου γίνονται tattoo-αστεράκια live, με σκοπό την ενίσχυση της δράσης του Οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), ο οποίος εδώ και χρόνια φροντίζει να γίνονται πραγματικότητα τα όνειρα των παιδιών ηλικίας 3 έως 18 ετών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες. Μέχρι σήμερα οι καλλιτέχνες της διοργάνωσης έχουν “χτυπήσει” περισσότερα από 5.000 tattoo-αστεράκια. Το σύνολο των χρημάτων που συγκεντρώνεται από τα tattoo-αστεράκια που κάνουν οι επισκέπτες δίνεται εξ ολοκλήρου στον οργανισμό, ώστε να εκπληρωθεί κάθε μικρή ή μεγάλη ευχή των παιδιών. 

Και φυσικά μη χάσεις την ευκαιρία να χαρίσεις ένα μεγάλο χαμόγελο σε ένα παιδί που το έχει ανάγκη. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χτυπήσεις ένα αστεράκι του Make-A-Wish. (Το αντίτιμο για tattoo-αστεράκι το πληρώνεις extra στο περίπτερο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)).

Η ετήσια φιέστα του Φαλήρου έρχεται και δε θα τη χάσουμε για κανένα λόγο!

More Info:

Ημερομηνίες: 17, 18 & 19 Μαΐου 2024

Τοποθεσία: Γήπεδο TAE KWON DO, Παλαιό Φάληρο

Για να κλείσεις το εισιτήριό σου πάτα εδώ