Η λατρεμένη Lara Fabian, η απόλυτη ντίβα του σύγχρονου τραγουδιού, θα βρεθεί για μια μοναδική συναυλία στην Αθήνα, την Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου στο Κεντρικό Γήπεδο Τέννις στο ΟΑΚΑ, για να χαρίσει μία μαγική βραδιά στους Έλληνες fans!

Lara Fabian: Μία από τις γυναικείες φωνές της χιλιετίας!

Μία φωνή με απίστευτη έκταση, που κρύβει πάθος, ταλέντο, συναίσθημα, μελωδικότητα! Μια φωνή, η οποία από τα τέλη της δεκαετίας του ’80 έως σήμερα μετρά δεκάδες επιτυχίες!

Μία κορυφαία ερμηνεύτρια, που έχει συγκινήσει εκατομμύρια μουσικόφιλους μέσα από τα υπέροχα τραγούδια της, όπως “Je t’ aime”, “Je suis malade”, “Tout”, “Humana”, “La Difference”, “Si tu m’ aimes”, “Tu t’en vas”, “Adagio”, “I Will Love Again”, “I Am Who I Am”, “Requiem pour un fou”,”Broken vow”, “Love By Grace”, “Soleil Soleil” επιτυχίες, που την καθιέρωσαν ως μια ντίβα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής!

Μία καλλιτεχνική προσωπικότητα, μια δραματική σοπράνο μαγνητίζει το κοινό μέσα από τις ερμηνείες της, ισορροπώντας με τις δεξιότητες της φωνής της, που φθάνουν τις τρεις οκτάβες, σε μια γκάμα τραγουδιών που εκτείνονται από αισθαντικές μπαλάντες μέχρι τις «φαντασμαγορικές νότες ενός γαλλικού καμπαρέ».

Στις συναυλίες της δημιουργεί ένα ιδιαίτερο σύμπαν που γεννά ήχους, εικόνες και συναισθήματα. Μία αισθαντική ατμόσφαιρα που μαγεύει τους τυχερούς θεατές που βρίσκονται στα show της. Πολλά από τα τραγούδια της μοιάζουν να ξεπηδούν μέσα από κινηματογραφική ταινία – δεν είναι τυχαίο ότι η Disney τη διάλεξε για να δανείσει τη φωνή της στην Εσμεράλδα στη γαλλική εκδοχή της Παναγίας των Παρισίων, δίνοντάς την ευκαιρία να ερμηνεύσει μία μεγάλη της επιτυχία, το “Que Dieu aide les exclus”.

Κάθε show της Lara Fabian μνημονεύεται ως μοναδικό για τη συγκινητική ερμηνεία της! Αυτό που την κάνει ξεχωριστή στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα είναι η ικανότητα της Lara Fabian να ερμηνεύει σε επτά γλώσσες γαλλικά, αγγλικά, ισπανικά, ιταλικά, φλαμανδικά, γερμανικά, ρωσικά, φθάνοντας τις πωλήσεις των δίσκων της στα 32 εκατομμύρια ενώ τα βραβεία και οι παγκόσμιες διακρίσεις στο παλμαρέ της είναι αναρίθμητα. Έχει τραγουδήσει μάλιστα και στα ελληνικά, μαζί με τον Μάριο Φραγκούλη, το All Alone Am I (Μην τον ρωτάς τον ουρανό) του Μάνου Χατζιδάκι.

 

Οpening act της βραδιάς θα είναι οι φιναλίστ του φετινού X-Factor, Stereo Soul

 

Πληροφορούμε το κοινό ότι την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, ημέρα της συναυλίας, από τις 18:30 και μετά, θα διατίθενται εισιτήρια μόνο στο Box Office, που θα βρίσκεται έξω από τον χώρο διεξαγωγής της συναυλίας. Η προπώληση την ημέρα της συναυλίας στα σημεία προπώλησης (Viva, Public κλπ.) θα σταματήσει στις 17:00.

Ενημερώνουμε τους θεατές της συναυλίας που θα επιλέξουν για τη μεταφορά τους στο ΟΑΚΑ τα μέσα μαζικής μεταφοράς, καθώς και όσους παρκάρουν στο (δωρεάν) parking, που βρίσκεται στην οδό Κύμης, ότι:

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού θα υπάρξει δωρεάν μεταφορά προς το Γήπεδο Τέννις, με ιδιωτικά ναυλωμένα λεωφορεία από το σημείο 5 του χάρτη, το οποίο βρίσκεται μπροστά από την ΑΓΟΡΑ, εντός του ΟΑΚΑ (και μπροστά στην είσοδο του ΗΣΑΠ).

Οι κάτοχοι VIP εισιτήριων δικαιούνται δωρεάν parking, το όποίο βρίσκεται δίπλα στο Γηπέδο Τέννις, με είσοδο από την οδό Πιτταρά.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η συναυλία της Lara Fabian την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016 στο ΟΑΚΑ δεν πραγματοποιήθηκε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Διαβάστε την ανακοίνωση εδώ.