Φέτος θα πάρουμε πάλι τα… βουνά και θα ανέβουμε ψηλά, πάνω από τα Τρίκαλα Κορινθίας, στα 1600μ., για να ζήσουμε το πιο δροσερό και

το πιο …high πάρτυ του καλοκαιριού! Το 3ο Ziria Music Festival «Νίκος Δόικας».

Από την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011στις 18:00 μέχρι τα …αξημέρωτα της Κυριακής, θα απολαύσουμε πολλά εξαιρετικά συγκροτήματα  μαζί με μαγευτικές βόλτες στο βουνό και ορεινή κατασκήνωση κάτω από τα αστέρια. Σας περιμένουμε στη μοναδική τοποθεσία του Αθλητικού κέντρου Ζήρειας για να περάσουμε μαζί, δύο μοναδικές μέρες και νύχτες.

Η είσοδος, τα «κουμάντα», το κάμπινγκ, όλα ελεύθερα!
 

Θα συμμετέχουν οι:

Δημήτρης Πουλικάκος, Σπυριδούλα, The Bet, Brothers in plugs, Empty Frame, Afformance, NoMind, Παύλος Βακατάτσης, Hybrid meson, Strawhats, Peggy, και άλλοι που θα ανακοινωθούν σε λίγες ημέρες!

Μην ξεχάσετε να πάρετε φούτερ, κλειστά παπούτσια και καλό μπουφάν και εφόσον διανυκτερεύσετε στο βουνό (προτείνεται!!), υπνόσακο και σκηνή.

Και την ημέρα περνάμε super, αφού η περιοχή είναι ιδανική όχι μόνο για μουσική και camping, αλλά και για πεζοπορία και ποδήλατο στο βουνό, υπέροχες βόλτες στις πανέμορφες γύρω περιοχές, φαγητό στα Τρίκαλα, ή μπάνιο στον Πευκιά στο Ξυλόκαστρο. 

Για να έλθετε

από την Εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών βγαίνετε στην έξοδο για Ξυλόκαστρο-Τρίκαλα και αμέσως συνεχίζετε για Τρίκαλα.  Περνάτε τα Τρίκαλα και συνεχίζετε προς το Αθλητικό Kέντρο Ζήρειας.
Όλοι οι δρόμοι είναι πολύ καλοί όπως και η οδική σήμανση.

Η διοργάνωση

Όπως και πέρυσι, τη διοργάνωση επιμελείται αφιλοκερδώς μια παρέα Ξυλοκαστριτών. Μας στηρίζουν και τους ευχαριστούμε θερμά, το Αθλητικό κέντρο Ζήρειας, τους ξενοδόχους των Τρικάλων, καθώς και άλλες επιχειρήσεις και επαγγελματίες.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τις μπάντες και έναν-έναν μουσικό για την αφιλοκερδή συμμετοχή του.