Η ηλεκτρονική μουσική επιστρέφει στην Κέρκυρα με το Phaex Festival, μετατρέποντας τα πιο εμβληματικά σημεία του νησιού σε σκηνές γεμάτες μελωδίες και beats. Από την 1η έως την 5η Αυγούστου, το Phaex υποδέχεται διεθνείς και Έλληνες artists σε ένα αξέχαστο τετραήμερο εκδηλώσεων.

Η έναρξη του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την 1η Αυγούστου στο Spianada Music Pavillion. Η ελληνική σκηνή πρωτοστατεί με την multi-instrumentalist Sioma, τους Chevy b2b Lex και τον Fog. Το βράδυ συνεχίζεται στο Night Club 54 με την Ουκρανή DJ Miss Monique, συνοδευόμενη από τους Cameron Jack, Imamu και Fell Reis, σε μια βραδιά γεμάτη melodic techno ήχους.

Στις 2 Αυγούστου, το Ether Open Air Benitses φιλοξενεί την ανερχόμενη DJ Gigola από το Βερολίνο, μαζί με τους Paralich, The Dreamer, Fro και Mishel. Το Loco Club θα ανοίξει τις πόρτες του το βράδυ, υποδεχόμενο τον KAS:ST και τους Innassi, Mironas και Mattik, προσφέροντας ασταμάτητο χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το Σάββατο, 3 Αυγούστου, το Corfu Golf Club θα φιλοξενήσει ένα δεκάωρο techno event με τους superstars του είδους, Deborah De Luca και I Hate Models. Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος θα περιλαμβάνει chill out areas, food courts και δωρεάν πάρκινγκ, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία στο κοινό.

Η τελευταία ημέρα του φεστιβάλ, 4 Αυγούστου, ξεκινάει στο Nagual Beach Bar με τον Innellea και τους Nick Jojo, Petros Odin και Man With The Speaker. Το βράδυ, το Loco Club θα φιλοξενήσει μια μοναδική εμπειρία underground techno με τον ζωντανό θρύλο, Chris Liebing, την Adiel, τον Cirkle και τους Bleur & MB1.

Το φεστιβάλ ολοκληρώνεται την 5η Αυγούστου με το περίφημο Phaex Boat Party. Ο Γάλλος DJ Traumer, συνοδευόμενος από τους Jonn & Always Late, θα προσφέρει τις groovy synth μελωδίες του πάνω στο αστραφτερό μπλε του Ιονίου.

Από τις πιο ζωντανές πίστες χορού της Κέρκυρας έως τα ιστορικά μνημεία της UNESCO κι από τις μεγάλες παραγωγές σε υπαίθριους χώρους μέχρι το γαλάζιο της θάλασσας, το PHAEX υπόσχεται ξανά μια μοναδική εμπειρία για όλες τις αισθήσεις.