Φιλοδοξία μας να προάγουμε τη φιλαναγνωσία και να καθιερωθεί το Άλσος Περιστερίου ως σημείο συνάντησης όλων των βιβλιόφιλων της Αθήνας και προς αυτό σχετικές πρωτοβουλίες τόσο από τον ΣΒΕΑΠ όσο και από το Δήμο Περιστερίου για την πραγματοποίηση βιβλιοπαρουσιάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, θεατρικών παραστάσεων, εκδηλώσεων για παιδιά, κ.λπ.

Η Έκθεση Βιβλίου τελεί υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκδοτών & Βιβλιοπωλών (ΠΟΕΒ), μοναδικό δευτεροβάθμιο σωματείο στο χώρο του βιβλίου. Η ΠΟΕΒ με δικά της περίπτερα στην Έκθεση δίνει τη δυνατότητα σε εκδότες που δεν έχουν τη δυνατότητα της αυτόνομης παρουσίας να εκπροσωπηθούν με επιλεγμένους τίτλους τους.

Έτσι πέρα από την αυτόνομη δια αντιπροσώπου εκπροσώπηση των 40 και πλέον Εκδόσεων και δεκάδες ακόμη Εκδόσεις θα εκπροσωπηθούν στα περίπτερα της ΠΟΕΒ.

Στην υλοποίηση και επιτυχία της Έκθεσης σημαντική είναι η συμβολή των χορηγών επικοινωνίας, της Oxygen Pelatologio και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Σας περιμένουμε όλους στη γιορτή του Βιβλίου, στο Άλσος Περιστερίου, από την Παρασκευή 31 Μαΐου μέχρι και την Κυριακή 16 Ιουνίου.