Η Γιορτή που έγινε θεσμός με την συμμετοχή και στήριξη χιλιάδων ανθρώπων τα τελευταία 2 χρόνια, στήνεται για 3η συνεχόμενη χρονιά στο γνωστό σημείο της παραλίας Καραθώνα στο Ναύπλιο. Ακριβώς πάνω στην θάλασσα, ζωντανές εμφανίσεις από 4 σχήματα δωρεάν, σε ένα ολονύχτιο αντάμωμα γεμάτο μουσική!

 

Τη σκυτάλη από το περσινό μεγαλειώδες γλέντι που μας προσέφεραν οι Γιάννης Χαρούλης, ImamBaildi και PureSeconds, παίρνει ο λατρεμένος Θανάσης Παπακωνσταντίνου και ο μαγευτικός Παύλος Παυλίδης με τους BMovies, την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013.

 

Μαζί τους στο μεγάλο γεγονός του καλοκαιριού πλαισιώνουν ‘The Mighty N’ και ‘Halfnote’ ζωντανά.

 

Μια βόλτα από μέρη του μυαλού περίεργα και ωραία, γνώριμα κ οικεία απο παλιά, ηλεκτρισμένα ή και παραδοσιακά, από τον αυτοσχεδιασμό μέχρι τη διονυσιακή εκτόνωση. Η συνάντηση των τραγουδοποιών που μετρούν ήδη πορεία δεκαετιών, αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον. Tην τρίτη ετήσια Γιορτή μας, θα ανοίξουν οι The Mighty N και οι Halfnote, ήδη ανερχόμενες και πολλά υποσχόμενες μπάντες της περιοχής, με το δικό τους ξεχωριστό ήχο! Μια χορταστική εκδήλωση που ενώνει το κοινό πολλών ηλικιών, περιοχών και προτιμήσεων, μια συναυλιακή εμπειρία αντίστοιχη της καλλιτεχνικής εμβέλειας των δύο καταξιωμένων δημιουργών, αλλά και παρουσία των χιλιάδων φίλων που αναμένεται να πλημμυρίσουν και φέτος την παραλία..