Η People Entertainment Group βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να πληροφορήσει το κοινό ότι αναγκάζεται να προχωρήσει στη ματαίωση των παραστάσεων “Φρουτοπία” στις 12, 13, 14 και 15 Φεβρουαρίου, και της παράστασης “Αρμαντέιλ” στις 16 Φεβρουαρίου, καθώς και στη διακοπή των προβών για την παράσταση “Έντα Γκάμπλερ” με προγραμματισμένη πρεμιέρα στις 27 Φεβρουαρίου.

Εξαναγκαστήκαμε στην απόφαση αυτή, λόγω σοβαρού νομικού κωλύματος που προέκυψε μεταξύ του Εθνικού Θεάτρου – ιδιοκτήτη και εκμισθωτή της αίθουσας ΡΕΞ – και του κ. Ηλία Μαροσούλη – μισθωτή μέχρι πρότινος της αίθουσας ΡΕΞ. Το κώλυμα, παρόλο που δεν σχετίζεται με το καθεστώς της καθ’ όλα νόμιμης υπενοικίασης της αίθουσας ΡΕΞ από την People Entertainment Group, επηρεάζει κατά τρόπο άμεσο και ζημιογόνο τις υπηρεσίες που προσφέρει στο φιλοθεάμον κοινό, καθώς και την εν γένει λειτουργία της.

Η People Entertainment Group εργάζεται για την εξεύρεση λύσης, με στόχο τόσο να μην διαψεύσει τις προσδοκίες του κοινού της, όσο και να προστατεύσει τους 70 εργαζόμενους της, τεχνικούς και ηθοποιούς των 3 παραγωγών στις οποίες έχει επενδύσει.