Το  Coca-cola Soundwave διοργανώνει το πρώτο live για την φθινοπωρινή – χειμερινή σεζόν  στην Αθήνα , την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου ,συνεχίζοντας την μουσική διαδρομή που ξεκίνησε το καλοκαίρι στο 1ο live gig  στα Χανιά.

Το φθινόπωρο μπήκε δυναμικά φέρνοντας και τις πρωτιές, αφού μέσα από το http://www.cokemusic.com/ μία από τις διαγωνιζόμενες μπάντες του Coca-Cola Soundwave vol2, οι RainteaR, επιλέχθηκαν και ταξίδεψαν στη Γερμανία όπου μαζί με 40 άλλα συγκροτήματα, όπως οι  Apocalliptika, Bad Religion, Louis XIV και πολλοί άλλοι έπαιξαν live μπροστά σε 15.000 άτομα στο Area 4, στις 30 Αυγούστου σε ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ rock μουσικής στην Ευρώπη!

Το Coca-Cola Soundwave έχει στόχο να δώσει σε νέους μουσικούς δημιουργούς την ευκαιρία να ακουστούν μέσα από το internet  και να παίξουν ζωντανά σε συναυλίες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.  Μέχρι στιγμής συμμετέχουν στο πρόγραμμα 18 χώρες, όπως  Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία, Βέλγιο, Γερμανία και άλλες. Οι δημιουργοί μπορούν να  ανεβάζουν τα τραγούδια τους στο http://www.cokemusic.com/ , από όπου η ελληνική επιτροπή που αποτελείται από τη Δήμητρα Γαλάνη (τραγουδοποιό), τον Γιώργο Καρκάνη (διευθυντή προγράμματος του Best Radio) και τον Φώτη Βαλλάτο (δημοσιογράφο), τον Μάκη Μιλάτο (δημοσιογράφο) και  σε συνεργασία με την AWAL θα φιλτράρει τις συμμετοχές και θα προωθεί τα επιλεγμένα τραγούδια στο πρόγραμμα COKE ICE.

Θα παίξουν ζωντανά οι : ΜΟΝΙΚΑ, Katrin the Thrill, και απο τις μπάντες  που συμμετέχουν και ξεχώρισαν στο Coca-Cola Soundwave volume 2: οι B-Sides και οι Le Page.