Το event που πριν από μερικούς μήνες κατάφερε να συναρπάσει 2.000 θαυμαστές του αργεντίνικου Tango γίνεται θεσμός! Για δεύτερη συνεχή φορά, …

η «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων ανοίγει τις πύλες της στο αθηναϊκό κοινό με μία ανοιχτή δωρεάν εκδήλωση, αφιερωμένη στο Tango. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν εισαγωγικά μαθήματα αργεντίνικου Tango από τις καλύτερες σχολές/δασκάλους της Αθήνας!

Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων στις 20:00, θα ακολουθήσουν video προβολές με θέμα το Tango, ενώ στις 22:00 θα πραγματοποιηθεί συναυλία με μουσική Tango και χορευτική βραδιά Tango μέχρι τις 03:00!

Έμπειροι και καταξιωμένοι δάσκαλοι και χορευτές του Tango συγκεντρώνονται σε έναν ευχάριστο, άνετο χώρο και υπόσχονται να μυήσουν τους ενδιαφερόμενους στα μυστικά του αργεντίνικου χορού! Η κίνηση, η επικοινωνία και ο αισθησιασμός συνιστούν το τρίπτυχο που έχει γοητεύσει εκατομμύρια λάτρεις του Tango σε όλο τον κόσμο!

Σας προσκαλούμε να βιώσετε και εσείς, εντελώς δωρεάν, μία ξεχωριστή χορευτική εμπειρία, να κάνετε τα πρώτα σας βήματα με μουσικές Tango, να γνωρίσετε αξιόλογους δασκάλους και να επικοινωνήσετε μαζί τους, το Σάββατο 15 Οκτώβρη, στην αίθουσα Άγγελος Σικελιανός της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων από τις 12:00 έως τις 03:00. Για περισσότερες πληροφορίες http://www.tangoingreece.com/.