Η γκαλερί Follow your Art στα Κύθηρα παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Κόρκυ Πωλ (Korky Paul). Το 1986 ο Κόρκυ Πωλ ανέλαβε την εικονογράφηση του παιδικού βιβλίου της Oxford University Press ‘Winnie the Witch’ με το οποίο και τιμήθηκε το 1987 με το πρώτο βραβείο παιδικού βιβλίου της Αγγλίας.

Η σειρά των παιδικών βιβλίων Winnie η Μάγισσα, των Valerie Thomas και Korky Paul, έχει σήμερα 6 εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο το κόσμο και  έχει μεταφραστεί σε 30 γλώσσες.

Η καριέρα του ως εικονογράφου άρχισε στην Ελλάδα, όταν ανέλαβε να εικονογραφήσει μιά σειρά από παιδικά βιβλία εκμάθησης ‘Aγγλικών της Bασίλισσας’. Αργότερα εικονογράφησε πολύ επιτυχημένα βιβλία των εκδοτικών οίκων Oxford, Penguin, Random House κ.α. Τα έργα του έχουν παρουσιασθεί σε όλο τον κόσμο ενώ εκτίθονται μόνιμα σε διάφορα μέρη της Ευρώπης και της Αμερικής.

Οι εικονογραφήσεις της Winnie της Μάγισσας παρουσιάζονται για πρώτη φορά στα Κύθηρα, για να γνωρίσει το κοινό τα αναρχικά αλλά λεπτομερή σχέδια του Κόρκυ Πωλ, με τα φωτεινά χρώματα, από νερομπογιές, στυλό και μελάνια, που είναι ξεχωριστά για τα ‘θυελώδη’ χαρακτηριστικά τους.

Ο Κόρκυ Πωλ ζει μόνιμα στην Αγγλία και ένα μεγάλο μέρος του χρόνου του περνάει στα Κύθηρα.