Η συζήτηση θα είναι διαθέσιμη μέσα από το κανάλι του Φεστιβάλ στο YouTube

O παρουσιαστής, ηθοποιός και επιχειρηματίας Φώτης Σεργουλόπουλος (podcasts LIFO), ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος (pod.gr) και η δημοσιογράφος Δάφνη Καρνέζη (ιδρύτρια του The Greek Podcast Project), θα μοιραστούν τα μυστικά των podcast, θα μιλήσουν για τη δική τους εμπειρία στον κόσμο των podcast και θα λύσουν τις απορίες του κοινού. Τη συζήτηση συντονίζει ο επικεφαλής προγράμματος του Φεστιβάλ, Γιώργος Κρασσακόπουλος.

Εκτός από την ανοιχτή συζήτηση, το Φεστιβάλ διοργανώνει μία σειρά κλειστών διαδικτυακών εργαστηρίων, στη διάρκεια των οποίων κορυφαίοι επαγγελματίες από το εξωτερικό προσφέρουν εργαλεία και εξειδίκευση σε ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τα podcast. Τα εργαστήρια αυτά θα είναι σύντομα διαθέσιμα στο κανάλι του Φεστιβάλ στο YouTube.

Παράλληλα, το επόμενο διάστημα, το Φεστιβάλ θα απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε δημιουργούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό για να καταθέσουν τα podcast τους, με βάση συγκεκριμένες προδιαγραφές που θα ανακοινωθούν τότε. Τα καλύτερα podcast θα επιλεγούν μετά τη λήξη των καταθέσεων και θα παρουσιαστούν το καλοκαίρι μέσα από τα ψηφιακά κανάλια του Φεστιβάλ.

Το online 23ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης συνεχίζεται μέχρι την Κυριακή 15 Μαρτίου.

Διαβάστε επίσης: 

Το πλήρες πρόγραμμα του online 23ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης