Ο Σύλλογος Οικογένειας Εναλλακτικής Κοινότητας «ΚΕΘΕΑ-παρέμβαση» παρουσιάζει το συγκρότημα Encardia στη μουσικοχορευτική παράσταση Φωνές στη Μεσόγειο με το φωνητικό σύνολο Πλειάδες και τη συμμετοχή της ομάδας κρουστών «ΚΕΘΕΑ-παρέμβαση».


Η εκρηκτική συνάντηση της απαράμιλλης πολυφωνίας των Πλειάδων με την εκστατική ταραντέλα των Εncardia. Ένα γιορτινό ταξίδι από τα παράλια της Νότιας Ιταλίας μέχρι τα βουνά της Ηπείρου και των Βαλκανίων μέσα απο τα τραγούδια, τους χορούς, την κίνηση, τα εικαστικά φώτα και την προβολή του Στάθη Μήτσιου. Μια μουσική και χορευτική παράσταση όπου οι 16 μουσικοί και χορευτές επι σκηνής σμίγουν μοναδικά, καταδεικνύοντας ακόμα μια φορά ότι η λαϊκή μουσική και ο πολιτισμός της Μεσογείου δεν έχει στεγανά και φέρνει όλους τους ανθρώπους κοντά, μέσα από τους ίδιους καημούς και τις ίδιες χαρές της ζωής…

Μέσα απο την πολυετή συνεργασία της ομάδος encardia με τα μέλη της θεραπευτικής κοινότητας ΚΕΘΕΑ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ γεννήθηκε η ιδέα για τη συγκεκριμένη επετειακή παράσταση στο θέατρο βράχων. Στόχος η παρουσίαση στο Αθηναϊκό κοινό μιας σπάνιας και εξαιρετικά  πολυμορφικής παράστασης πολύ υψηλών προδριαγραφών, που έχει αφετηρία την κοινωνική ευαισθησία. Απο τα έσοδα της 5ης Σεπτεμβρίου θα στηριχτούν οικονομικά τα μέλη της θεραπευτικής κοινότητας.

Σκηνοθετική επιμέλεια: Χάρης Πεχλιβανίδης
Χορογραφία – επιμέλεια κίνησης: Ιωάννα Μήτσικα
Ενδυματολογική επιμέλεια: Αθανάσιος Κολαλάς
Εικονικό περιβάλλον – φωτισμοί – video mapping: Στάθης Μήτσιος
Τεχνικός ήχου: Πασχάλης Κολέντσης
Συντονισμός & επιμέλεια παραγωγής: μελωδικό καράβι
Πρώτη παρουσίαση: Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Συνδιοργάνωση:
Περιφέρεια Αττικής
Σύλλογος Οικογένειας Εναλλακτικής Κοινότητας ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
Μελωδικό Καράβι