Το Μουσικό Προαύλιο Badmintonθα υποδεχθεί τον αγαπημένο τραγουδοποιό και ερμηνευτή Χρήστο Θηβαίο, ο οποίος θα δώσει δυο συναυλίες με τίτλο “Welcome to the show”και , το διήμερο 5-6 Ιουλίου 2013.

 

Welcome to the show

Αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία και 15 στιγμιότυπα του Παύλου Σιδηρόπουλου

 

Ο Χρήστος Θηβαίος παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στον Παύλο Σιδηρόπουλο. Δύο βράδια με τα τραγούδια της πιο χαρισματικής προσωπικότητας της ελληνικής ροκ σκηνής. Μυθικών διαστάσεων τραγουδοποιός, ο Παύλος Σιδηρόπουλος ενσάρκωσε μοναδικά το πρότυπο του ροκ περφόρμερ. Με οριακά τραγούδια αλλά και πολυτάραχο βίο, 13 χρόνια μετά το θάνατό του μένει αξέχαστος.

 

Ο Χρήστος Θηβαίος επιλέγει 15 στιγμιότυπα από τη δισκογραφία του Παύλου Σιδηρόπουλου και αναδεικνύει με το δικό του ιδιαίτερο ύφος τραγούδια αντιπροσωπευτικά του μεγάλου ταλέντου του δημιουργού τους. Από το «Άντε και καλή τύχη μάγκες» μέχρι την «Η.» και από το «Καλοκαίρι του ’69» μέχρι τον «Μπάμπη τον Φλου».

 

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με μερικά από τα γνωστότερα τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του Χρήστου Θηβαίου, ενός τραγουδοποιού με σπάνια ευαισθησία και ερμηνευτή υψηλών επιδόσεων, που για σχεδόν δύο δεκαετίες βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του ελληνικού έντεχνου τραγουδιού.

 

Σύντροφοί του σε αυτό το ταξίδι, η Βάσω Δημητρίου στις κιθάρες και τις ενορχηστρώσεις, ο Μάξιμος Δράκος στα πλήκτρα, ο Καλλίστρατος Δρακόπουλος στα κρουστά και ο Μιχάλης Ευδαίμον στο μπάσο.

 

Οργάνωση Παραγωγής: STRAY MUSIC