Είναι μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσετε την τόσο ξεχωριστή και πανάρχαια χώρα, αλλά και την αθόρυβη αιθιοπική κοινότητα της Αθήνας, μιά από τις παλαιότερες κοινότητες μεταναστών στο ελληνικό έδαφος.

Στο φεστιβάλ, θα γευθείτε και θα μπορέσετε να προμηθευθείτε διάφορες ποικιλίες του περίφημου αιθιοπικού καφέ, παραδοσιακά αιθιοπικά εδέσματα (που, τα περισσότερα είναι ιδιαιτέρως… καυτερά!), οικολογικά προϊόντα, όπως θα βρείτε και εντυπωσιακά ενδύματα και φορεσιές που έχουν υφανθεί με τον παραδοσιακό τρόπο, μικρά αντικείμενα και έργα τέχνης για τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας, κ.ά.

Για τα παιδιά, υπάρχουν παραδοσιακά αιθιοπικά παιχνίδια, ενώ θα μπορούν να λάβουν μέρος και στα μεσημεριανά παιδικά αγωνίσματα. Το χαϊλάϊτ του φεστιβαλ, αναμένεται ότι θα είναι η επίδειξη μόδας, με σύγχρονες δημιουργίες Aιθιόπων σχεδιαστών, που θα τις παρουσιάσουν μοντέλα εξ Αιθιοπίας, ειδικώς για την περίσταση!

Όλα αυτά, υπό τους ήχους της σαγηνευτικής αιθιοπικής μουσικής, από τον βετεράνο των αθηναίκών κλαμπ d.j. lofi, που θα παρασύρει τα βήματά σας σε ξέφρενους χορούς, μαζί με τις Αιθιοπίδες και τους Αιθίοπες που ζουν στην πόλη μας…