Η 1η Διεθνής ‘Εκθεση Χορού ΕxpoDanceShow είναι γεγονός! Θα διεξαχθεί  από τις 18 έως 20 Ιουνίου 2010 στην αίθουσα Tae Kwon Do του Κλειστού Σταδίου Φαλήρου και αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία από

Τους ανθρώπους του χορού.

Ο  χορός και η μουσική είναι καλλιτεχνικές δημιουργίες που συνδέονται άμεσα με το φυσικό περιβάλλον, την κοινωνία, την ιστορία και τον πολιτισμό. Αποτελούν συλλογική μορφή έκφρασης και συναισθημάτων ενώ ταυτόχρονα, εξυπηρετούν την ανάγκη του ανθρώπου για ψυχαγωγία, άσκηση του σώματος μέσω της κίνησης, καλλιέργεια της ψυχής και γενικότερα αλλαγή του τρόπου ζωής και διασκέδασης

Η  ΕxpoDanceShow  είναι μία πρωτοποριακή έκθεση στους τομείς του Χορού, της Μουσικής, της Άθλησης, της Ένδυσης και Υπόδησης, της Υγείας,  Διατροφής   & Ομορφιάς,  Εξοπλισμού,  Οργάνων  και συναφών Υπηρεσιών. Διοργανώνεται με σκοπό να συμβάλει στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων – εκθετών που δραστηριοποιούνται στους παραπάνω τομείς, να ψυχαγωγήσει τους επισκέπτες μέσω των παράλληλων εκδηλώσεων και  να αναδείξει τον χορό και τη μουσική ως μία μορφή τέχνης, παιδείας και πολιτισμού.

Η έκθεση απευθύνεται στο ευρύ κοινό που αναζητά αλλαγή του τρόπου ζωής και φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα κοινό τόπο συνάντησης ανθρώπων του επιχειρηματικού κόσμου, του καλλιτεχνικού κόσμου και των ιδιωτών,  για συνεργασία, επικοινωνία, εκπαίδευση, ενημέρωση, ψυχαγωγία, διασκέδαση και  απόδραση από τη μονοτονία της καθημερινότητας.

Παράλληλα με την έκθεση προγραμματίζονται εκδηλώσεις  (μουσική, χορός, επιδείξεις, σεμινάρια, προβολές, διαγωνισμοί, εντυπωσιακά shows και parties), οι οποίες  θα αποτελέσουν πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών όλων των ηλικιών, παιδιών, νέων, ηλικιωμένων καθώς και των ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Οι εκθέτες που θα λάβουν μέρος στην έκθεση προέρχονται από τους εξής επαγγελματικούς χώρους:

Σχολές Χορού, Μουσικές σχολές, Health & Fitness, Μόδα, Ομορφιά, Εμπορικά καταστήματα, εταιρείες παροχής υπηρεσιών, χώροι εκδηλώσεων, καλλιτεχνικά σχήματα, φορείς, ομοσπονδίες – σύλλογοι.

Παράλληλα με την έκθεση θα πραγματοποιηθούν και πολλές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, όπως: ετήσιες εκδηλώσεις σχολών και σεμινάρια χορού, επίδειξη μόδας, προβολές ειδικών χορευτικών trailers, διαγωνισμός χορού νέων ταλέντων, απονομές βραβείων, ειδικές παραστάσεις – χορογραφίες σχολών χορού, special shows και after parties.