Το μουσικό γυναικείο τρίο, 123 Swing, έρχεται να ξεσηκώσει  τους λάτρεις της jazz – swing σκηνής σε μία συναυλία τη Δευτέρα 22 Σεπεμβρίου 2014. Μαζί τους ο Νίκος Δρογώσης και ο Μάνος Λούτας.
 

123 Swing. Από το σαλόνι του Savoy -το ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης που γεννήθηκε το swing- στον κήπο του Black Duck garden. Την Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ.


Τρεις γυναίκες performers, παρέα με τον Νίκο Δρογώση στα πλήκτρα και τον Μάνο Λούτα στο κοντραμπάσο, δημιούργησαν ένα ατμοσφαιρικό jazz – swing group, και έρχονται να μας ταξιδέψουν στην αίγλη  περασμένων δεκαετιών.

Προερχόμενες από τον χώρο της όπερας , οι 123 Swing, δημιούργησαν ένα τρίο εμπνευσμένο από τα αντίστοιχα Αμερικάνικα γκρουπ του ΄30 όπως οι Andrews Sisters και επιστρατεύουν την εμπειρία και το ταλέντο τους παρουσιάζοντας  ένα show με πολλή αγάπη, κέφι και vintage αισθητική.

Το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει swing επιτυχίες όπως  Boogie woogie,  Sincerely, In the mood, lollipop, i will survive αλλά και ανατρεπτικές διασκευές ελληνικών τραγουδιών του Μάνου Χατζιδάκι, του Μανώλη Χιώτη και του Βασίλη Τσιτσάνη.