Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

Ιανός: Με τα φτερά της φαντασίας απ’ τις εκδόσεις Καλέντη

Ιανός: Με τα φτερά της φαντασίας απ’ τις εκδόσεις Καλέντη
Η Πολυξένη Γιάχου, η Αγάπη Ευθυμιοπούλου, ο Νίκος Χριστοδουλής και ο Εκδοτικός οίκος ΚΑΛΕΝΤΗ σας προσκαλούν στην παρουσίαση

του βιβλίου τους με τίτλο «Με τα φτερά της φαντασίας» που περιλαμβάνει ποιήματα και τραγούδια εμπνευσμένα από τα κείμενα του Ανθολογίου Λογοτεχνικών Κειμένων Ε΄και Στ΄Δημοτικού.

 

Το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010, στις 12.30, στο café του Βιβλιοπωλείου IANOS (Σταδίου 24)

 

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι:

 

Γεώργιος Παπαγεωργίου, Σχολικός Σύμβουλος, Ιωάννα Καμπούρμαλη, Σχολικός Σύμβουλος, Αναστασία Γεωργάκη, Επίκουρη καθηγήτρια του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών

 


Η εκδήλωση Θα πλαισιωθεί μουσικά από τους:
Δάκη (τραγούδι) / Στέλλα Γεωργιάδου (τραγούδι) / Γιάννη Γιοκαρίνη (τραγούδι, πιάνο) /Γιάννη Νικολάου (τραγούδι, κιθάρα) / Αλέξανδρο Καψοκαβάδη (τραγούδι, ούτι, λαούτο)/ Ντόρα Αθανασίου (τραγούδι) / Ντόρα Στέρη (τραγούδι) / Αγάπη Παπαμήτσου (τραγούδι) / Κώστα Γιαννουλάκη (τραγούδι, λύρα) / Νίκο Χριστοδουλή (κρουστά), Θαλή Τριανταφύλλου (πιάνο) / Νεκτάριο Σταματέλο (Νεφ) / Έφη Ζαϊτίδου (κανονάκι), Γεώργιο Ματετζόγλου (κιθάρα) / Μηνά Μπόγρη (κιθάρα) / Κώστα Αντάρα (κιθάρα) / Ρουμπίνη Ανδρεάκου (μπάσο) και Γιάννη Αργυρόπουλο (μπουζούκι).

Σχετικές ειδήσεις
Κουπιά και φτερά - Μαρία Οικονόμου
02.11.2016 10:53
Από τις εκδόσεις Νεφέλη κυκλοφορεί το βιβλίο της Μαρίας Οικονόμου, Κουπιά και φτερά. Ο μύθος της Οδύσσειας στη λογοτεχνία και στον κινηματογράφο του μοντερνισμού.
Ομήρου Οδύσσεια του Μιχάλη Γκανά στον Ιανό
27.10.2016 10:38
Ο Ιανός και οι εκδόσεις Μεταίχμιο σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Μιχάλη Γκανά, Ομήρου Οδύσσεια την Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2016 στο βιβλιοπωλείο Ιανός.
Η αφιέρωση του Αντώνη Γκόλτσου στον Ιανό
03.10.2016 10:10
Ο Ιανός και οι εκδόσεις Μεταίχμιο σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος του Αντώνη Γκόλτσου Η Αφιέρωση την Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016, στο βιβλιοπωλείο Ιανός στην Θεσσαλονίκη.
Το τελευταίο τραγούδι του Ντύλαν - Κώστας Δρουγαλάς
27.05.2016 12:08
Από τις εκδόσεις Πικραμένος κυκλοφορεί το βιβλίο Το τελευταίο τραγούδι του Ντύλαν του Κώστα Δρουγαλά.
Bullying. Και όμως νικιέται!: Παρουσίαση βιβλίου στον Ιανό
19.02.2016 12:00
Ο Ιανός και οι εκδόσεις Μεταίχμιο σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου Bullying: Και όμως νικιέται! Μια νέα στρατηγική για γονείς, παιδαγωγούς, παιδιά και όλους τους άλλους την Τρίτη, 1 Μαρτίου 2016, στο βιβλιοπωλείο Ιανός.