Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Ιανός: Με τα φτερά της φαντασίας απ’ τις εκδόσεις Καλέντη

Ιανός: Με τα φτερά της φαντασίας απ’ τις εκδόσεις Καλέντη
Η Πολυξένη Γιάχου, η Αγάπη Ευθυμιοπούλου, ο Νίκος Χριστοδουλής και ο Εκδοτικός οίκος ΚΑΛΕΝΤΗ σας προσκαλούν στην παρουσίαση

του βιβλίου τους με τίτλο «Με τα φτερά της φαντασίας» που περιλαμβάνει ποιήματα και τραγούδια εμπνευσμένα από τα κείμενα του Ανθολογίου Λογοτεχνικών Κειμένων Ε΄και Στ΄Δημοτικού.

 

Το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010, στις 12.30, στο café του Βιβλιοπωλείου IANOS (Σταδίου 24)

 

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι:

 

Γεώργιος Παπαγεωργίου, Σχολικός Σύμβουλος, Ιωάννα Καμπούρμαλη, Σχολικός Σύμβουλος, Αναστασία Γεωργάκη, Επίκουρη καθηγήτρια του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών

 


Η εκδήλωση Θα πλαισιωθεί μουσικά από τους:
Δάκη (τραγούδι) / Στέλλα Γεωργιάδου (τραγούδι) / Γιάννη Γιοκαρίνη (τραγούδι, πιάνο) /Γιάννη Νικολάου (τραγούδι, κιθάρα) / Αλέξανδρο Καψοκαβάδη (τραγούδι, ούτι, λαούτο)/ Ντόρα Αθανασίου (τραγούδι) / Ντόρα Στέρη (τραγούδι) / Αγάπη Παπαμήτσου (τραγούδι) / Κώστα Γιαννουλάκη (τραγούδι, λύρα) / Νίκο Χριστοδουλή (κρουστά), Θαλή Τριανταφύλλου (πιάνο) / Νεκτάριο Σταματέλο (Νεφ) / Έφη Ζαϊτίδου (κανονάκι), Γεώργιο Ματετζόγλου (κιθάρα) / Μηνά Μπόγρη (κιθάρα) / Κώστα Αντάρα (κιθάρα) / Ρουμπίνη Ανδρεάκου (μπάσο) και Γιάννη Αργυρόπουλο (μπουζούκι).

Σχετικές ειδήσεις
Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Τάκη Θεοδωρόπουλου στον Ιανό
22.11.2016 10:29
Ο Ιανός και οι εκδόσεις Μεταίχμιο σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Τάκη Θεοδωρόπουλου Στη χώρα του περίπου. Περίπου σύγχρονη, περίπου ευρωπαϊκή, περίπου πλούσια την Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016, στο βιβλιοπωλείο Ιανός.
Κουπιά και φτερά - Μαρία Οικονόμου
02.11.2016 10:53
Από τις εκδόσεις Νεφέλη κυκλοφορεί το βιβλίο της Μαρίας Οικονόμου, Κουπιά και φτερά. Ο μύθος της Οδύσσειας στη λογοτεχνία και στον κινηματογράφο του μοντερνισμού.
Ομήρου Οδύσσεια του Μιχάλη Γκανά στον Ιανό
27.10.2016 10:38
Ο Ιανός και οι εκδόσεις Μεταίχμιο σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Μιχάλη Γκανά, Ομήρου Οδύσσεια την Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2016 στο βιβλιοπωλείο Ιανός.
Η αφιέρωση του Αντώνη Γκόλτσου στον Ιανό
03.10.2016 10:10
Ο Ιανός και οι εκδόσεις Μεταίχμιο σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος του Αντώνη Γκόλτσου Η Αφιέρωση την Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016, στο βιβλιοπωλείο Ιανός στην Θεσσαλονίκη.
Το τελευταίο τραγούδι του Ντύλαν - Κώστας Δρουγαλάς
27.05.2016 12:08
Από τις εκδόσεις Πικραμένος κυκλοφορεί το βιβλίο Το τελευταίο τραγούδι του Ντύλαν του Κώστα Δρουγαλά.