Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

O Μάριος Φραγκούλης στο Μύλο

O Μάριος Φραγκούλης στο Μύλο
Στα πλαίσια της καλοκαιρινής του περιοδείας,ο Μάριος Φραγκούλης θα εμφανιστεί την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, στον

ανοιχτό χώρο του Μύλου στη Θεσσαλονίκη.
 
Ο Μάριος Φραγκούλης, λίγο πριν ξεκινήσει την ηχογράφηση του τρίτου διεθνούς album του, επιμελήθηκε προσωπικά μία σειρά από καλοκαιρινές συναυλίες .

Ο μοναδικός Έλληνας ερμηνευτής συμπεριέλαβε στις παραστάσεις του αυτές τραγούδια των μεγαλύτερων Ελλήνων σύνθετων, καθώς και τραγούδια απ’ το ευρύτερο διεθνές ρεπερτόριο του που σφράγισε με τις ζωντανές ερμηνείες του όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Μαζί του συμπράττουν με μοναδικό τρόπο καλλιτεχνικά ο Γιώργος Περρής, προερχόμενος από τις επιτυχημένες συναυλίες του σε μεγάλα θέατρα του εξωτερικού με την διεθνούς φήμης Lara Fabian, αλλά και μια νέα φωνή  που θα προκαλέσει αίσθηση, η Άννα Λινάρδου, στην πρώτη της συνεργασία με  τον Μάριο Φραγκούλη.

 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής στη Λάρισα
31.08.2016 13:47
Ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής παρουσιάζουν την Κιβωτό στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ, στη Λάρισα, την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016.
Ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής στην Αίγινα
19.08.2016 17:25
Ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής παρουσιάζουν την Κιβωτό το Σάββατο 27 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας.
Ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής αποχαιρετούν το καλοκαίρι στο Ηρώδειο
02.08.2016 14:06
Μετά από μια λαμπρή περιοδεία που ο κόσμος αγκάλιασε και ζέστανε με την ανάσα του, Μάριος Φραγκούλης και Γιώργος Περρής κλείνουν δυναμικά και ηχηρά τη φετινή τους περιοδεία στο Ηρώδειο, στις 27 Σεπτεμβρίου 2016, με μία εντελώς διαφορετική συναυλία.
Μάριος Φραγκούλης & Γιώργος Περρής με την «Κιβωτό» στο Βεάκειο
13.06.2016 15:26
Ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής κάνουν μία στάση στον Πειραιά την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016, στο Βεάκειο θέατρο, για να επιβιβάσουν στην «Κιβωτό» τους και να ταξιδέψουν το κοινό για ένα ανεπανάληπτο βράδυ.
Κιβωτός: Ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής μαζί σε περιοδεία
19.05.2016 10:02
Το καλοκαίρι του 2016 o κοσμοαγάπητος Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής, o νέος διεθνής Έλληνας τραγουδιστής, μας ταξιδεύουν στα θαύματα της ελληνικής μουσικής με αφορμή τα ντουέτα που ηχογράφησαν στο καινούριο τους άλμπουμ, «Κιβωτός».