Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Συνεχίζεται το 9o Φεστιβάλ Χορού του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων

Συνεχίζεται το 9o Φεστιβάλ Χορού του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων
Από τις 16 μέχρι και τις 19 Μαΐου θα παρουσιαστούν στο θέατρο Ήβη, οι παραστάσεις των ομάδων Ζήτα και

Όμως κινείται, A time to mourn και puRgatorio, αντίστοιχα.


A time to mourn – Ομάδα Ζήτα
Συντελεστές
Χορογραφία: Ίρις Καραγιάν, Μουσική: Νίκος Βελιώτης, Εικαστική Επιμέλεια: Νίκος Παπαδημητρίου , Φωτογραφίες, Φωτισμοί: Ελισάβετ Μωράκη, Ερμηνεύουν: Χαρά Κότσαλη, Μαριλένα Πετρίδου, Παραγωγή: Ομάδα χορού ΖΗΤΑ, Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Ίρις Καραγιάν.


PuRgatorio - Ομάδα Όμως κινείται
Συντελεστές
Χορογραφία: Κι όμως κινείται
Κοστούμια: Aγγελική Μάνεση, Φανή Μουζάκη
Μουσική: Δημήτρης Αποστολάκης λύρα, Ράνια Λιαρμακοπούλου τσέλο , Δημήτρης Μπρέντας πνευστά, Αλέξης Νόνης κρουστά, Βασίλης Καψούρος
Φωτογραφίες: Παυλίνα Ανδριοπούλου, Camilo Bentancor, Βασίλης Δημάς
Ερμηνεύουν: Αντιγόνη Λινάρδου, Ερμής Μαλκότσης, Χριστίνα Σουγιουλτζή

Σχετικές ειδήσεις
Τι να σου πω Σουλτάνα μου, στο Θέατρο Olvio
15.11.2016 12:07
Συγκίνησε και γοήτευσε το κοινό η εξομολόγηση του Γ. Καλατζόπουλου, και μετά από τις 4 προγραμματισμένες παραστάσεις του Οκτωβρίου, συνεχίζεται στη σκηνή του OLVIO, από την Κυριακή 20/11/2016 για λίγες ακόμη παραστάσεις.
Θέατρο ΠΚ: Προγραμματισμός σεζόν 2016-2017
23.09.2016 14:26
Το Θέατρο ΠΚ μετρά ήδη έξι χρόνια παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης και συνεχίζει δυναμικά την παρουσία του τη νέα θεατρική σεζόν 2016-2017. Στον ανακαινισμένο πλέον χώρο του θεάτρου θα παρουσιαστούν έργα που απευθύνονται σε μία ευρεία γκάμα κοινού. Παραστάσεις χορού και θεάτρου από την ελληνική και παγκόσμια δραματουργία, παραστάσεις για παιδιά αλλά και σεμινάρια.
Αριστοφανιάδα, από το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης: παραστάσεις Σεπτεμβρίου
02.09.2016 14:19
Η «Αριστοφανιάδα», καλοκαιρινή παραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης, μετά τη μεγαλειώδη πρεμιέρα που έκανε στο Ηρώδειο (4.500 θεατές) στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και τις διθυραμβικές κριτικές θεατών και δημοσιογράφων, συνεχίζει τις παραστάσεις της σε Αρχαία Θέατρα και μεγάλα φεστιβάλ της περιφέρειας. Από 29/8 έως 18/9 θα παρουσιαστεί σε όλα τα Φεστιβάλ των Δήμων της Αττικής.
Οι Έλληνες σκηνοθέτες έχουν την τιμητική τους στο Φεστιβάλ Αθηνών!
07.07.2016 09:50
Το Φεστιβάλ Αθηνών συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον, καθώς το κοινό έχει την ευκαιρία να απολαύσει πολλές παραστάσεις ταλαντούχων Ελλήνων σκηνοθετών, οι οποίοι παρουσιάζουν εμβληματικά, ανατρεπτικά και αμφιλεγόμενα, αλλά και έργα που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Η Αποστολή, του Χάινερ Μύλλερ από την ομάδα Σημείο Μηδέν στο 3ο Φεστιβάλ Εταιρικών Θιάσων
05.04.2016 10:50
Η Ομάδα Σημείο Μηδέν συμμετέχει και φέτος στο Φεστιβάλ Εταιρικών Θιάσων, που διοργανώνεται από τον Οργανισμό Εταιρικών Θιάσων του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (Ο.Ε.Θ.-Σ.Ε.Η.), υπό τη αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και την στήριξη της Περιφέρειας Αττικής, παρουσιάζοντας για μία παράσταση, την νέα παραγωγή της, που είναι "Η Αποστολή" του Χάινερ Μύλλερ.