Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016

Ενα ιαπωνικό πάρτι στην Αθήνα

Ενα ιαπωνικό πάρτι στην Αθήνα
Το Σάββατο 12 Απριλίου, μην κανονίσετε τίποτα, αφού ένα ιαπωνικό πάρτι σας περιμένει. Υστερα από την περσινή του επιτυχία το imusic.gr επιστρέφει στην Αθήνα, για ένα ακόμα αξέχαστο μουσικό event.

Το Σάββατο 12 Απριλίου, μην κανονίσετε τίποτα, αφού ένα ιαπωνικό πάρτι σας περιμένει. Υστερα από την περσινή του επιτυχία το imusic.gr επιστρέφει στην Αθήνα, για ένα ακόμα αξέχαστο μουσικό event.

Παρουσιάζοντας ξανά μοναδικές μουσικές, πρωτότυπες προβολές και guests, ενισχύει την ομάδα του προσθέτοντας καραόκε για ατέλειωτες στιγμές γέλιου, καθώς και επίδειξη πολεμικών Τεχνών.

Στο Πάρτι αυτό θα συμμετέχουν οι Cosplay, όπου κύριο στοιχείο τους θα είναι η μεταμφίεση σε ήρωες από ιαπωνικά κόμικς και κινούμενα σχέδια. Οι GothLoli, που αναφέρονται στο ιαπωνικής προέλευσης στυλ ένδυσης το οποίο συνδυάζει στοιχεία goth εμφάνισης με στοιχεία ρούχων βικτοριανής εποχής.

Ακόμη θα εμφανίζονται οι Harajuku, οι οποίοι θα περιγράψουν το ιδιαίτερο ντύσιμο των Ιαπώνων της ομώνυμης περιοχής, καθώς και οι Jpop, Jrock και Visual Kei.

Οι δύο πρώτοι όροι αναφέρονται στην ποπ και ροκ μουσική γιαπωνέζικης προέλευσης. Το Visual Kei από την άλλη είναι ένα εντελώς ιδιαίτερο είδος σύγχρονης μουσικής. Βρίσκεται πιο κοντά στο ροκ, αλλά το βασικό του στοιχείο είναι η εμφανίση των συγκροτημάτων.

INFO
BIOS, Πειραιώς 48
Σάββατο 12 Απριλίου

Σχετικές ειδήσεις
Η Imany επιστρέφει για μία συναυλία στην Αθήνα!
10.05.2016 15:31
Η Ιmany επιστρέφει στην Αθήνα για ένα ακόμη live που θα το θυμόμαστε για καιρό...
Bistrots Du Monde: Δύο ιδιαίτερες μουσικές βραδιές στον Ειλισσό
19.04.2016 15:45
Δύο ιδιαίτερες βραδιές έρχονται την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Απριλίου 2016, με σύμπραξη όλων των συντελεστών της τριλογίας BISTROTS DU MONDE που πέρασαν ήδη πολλές φορές φέτος από τον Ειλισσό και πάντα με μεγάλη επιτυχία!
Απ’ το «Μοναστηράκι»… στο Ρουφ: Οι Rebeletiko στο Μουσικό Βαγόνι Orient Express
07.04.2016 13:31
Οι Rebeletiko επιβιβάζονται στο Τρένο στο Ρουφ τις Τρίτες 12 & 19 Απριλίου 2016 με ήχους και μουσικές που ακούγονται για πρώτη φορά στα βαγόνια της Αμαξοστοιχίας και μας ταξιδεύουν απευθείας στην καρδιά της ανατολικής μας παράδοσης.
Ο Πάνος Μουζουράκης επιστρέφει στο Σταυρό του Νότου
22.03.2016 13:32
Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι εμφανίσεις του, το Δεκέμβριο στο Σταυρό του Νότου club, ο πολυτάλαντος Πάνος Μουζουράκης επιστρέφει στον «τόπο του εγκλήματος» τις Παρασκευές 1, 8, 15 και 22 Απριλίου.
Παίξε, Τσιγγάνε, το βιολί: Ένα αποκριάτικο πάρτι από την Καμεράτα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
01.03.2016 17:06
Η Καμεράτα και ο διακεκριμένος μαέστρος Μιχάλης Οικονόμου μας προσκαλούν σε ένα αλλιώτικο αποκριάτικο πάρτι με έργα εμπνευσμένα από τις μουσικές των τσιγγάνων, που θα γίνει την Παρασκευή 11 Μαρτίου στις 9 το βράδυ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών!