Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Ωδή στον έρωτα!

Ωδή στον έρωτα!
Στην αίθουσα τέχνης του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου στο Κολωνάκι την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης, με τίτλο Art for Love - Ωδή στον έρωτα, σε καλλιτεχνική επιμέλεια του διακεκριμένου εικαστικού καλλιτέχνη Μιχαήλ Ρωμανού, με αφορμή τη γιορτή των ερωτευμένων...

Τη βραδιά των εγκαινίων του λαμπερού art event, θα ανακοινωθούν τα ονόματα των 22 νέων Ελλήνων καλλιτεχνών, που θα συμμετάσχουν στην μεγάλη διεθνή έκθεση στην Ουάσινγκτον, σε επιμέλεια Μιχαήλ Ρωμανός, υπό την αιγίδα του Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Αθήνας ενώ η διακεκριμένη ηθοποιός Βαρβάρα Κυρίτση θα απαγγείλει ποιήματα της Χλόης Ν. Αμαράντου, η οποία θα τη συνοδέψει στο πιάνο .

Θα παρουσιαστούν εντυπωσιακές Καλλιτεχνικές και Εxtreme δημιουργίες των σπουδαστών της Σχολής ΝΙΚΟΣ ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ και ζωγραφική σώματος (body paiting).
 
Κατά τη διάρκεια του event θα προσφέρεται δωρεάν το καλλιτεχνικό πολυτελές ημερολόγιο τοίχου 2010, από το Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Αθήνας (Athens Fine Arts Festival).

Οι καλλιτέχνες: Χλόη Ν. Αμαράντου,  Ειρήνη Ανδρούτσου,  Μαρία Αρβανιτάκη,  Αγγελική Βαϊανού,  Γιώτα Βόγκλη,  Μάρτζυ Γερογιαννάκη,  Ελένη Γραφάκου,  Κική Γρίβα,  Δημήτριος Γριζόπουλος,  Μαρία Δημάκη,  Γιώργος Καζάζης,  Εύη Καμηνάρη,  Βασιλική Θ. Κολιπέτσα,  Μαρία Κοκκινάκη,  Βάγια Λαΐου,  Νίκος Λαμπρινός,  Μαρία Μαυράκη,  Αντωνία Μαντζούκα,  Βασίλειος Μόραλης,  Μιχαήλ Ρωμανός,  Jane Saunders - Δαμβουνέλη,  Αμαλία Σολομωνίδου,  Διονύσης Στεργίου, Σοφία Τζίμα,  Βάσια Χαρίση.

Σχετικές ειδήσεις
Το Ντεπό της Γκαλερί στην a.antonopoulou.art
16.12.2016 14:13
Συνδυάζοντας το Gallery Weekend 2016, τον αποχαιρετισμό του έτους και τα εγκαίνια της νέας ομαδικής έκθεσης "Το Ντεπό της Γκαλερί", η γκαλερί a.antonopoulou.art μας καλεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, 12:00-19:00 στο χώρο της για τα εγκαίνια και ένα εορταστικό πάρτι.
Προσοχή στο κενό: ομαδική έκθεση στη γκαλερί Alma
23.11.2016 15:50
Η αίθουσα τέχνης ALMA παρουσίαζει την ομαδική έκθεση «ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΚΕΝΟ», σε επιμέλεια Χρίστου Χριστοφή. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Tρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016, στις 20:00.
Back to the basics: Uncanny: ομαδική έκθεση στη ENIA Gallery
15.11.2016 13:45
Η ΕΝΙΑ Gallery παρουσιάζει την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016 το πρώτο μέρος της ομαδικής έκθεσης «Back to basics: Uncanny» σε επιμέλεια της Αρτέμιδος Ποταμιάνου. Η έκθεση θα παρουσιαστεί σε δυο μέρη.
Έκθεση - Αφιέρωμα στον Νίκο Αλεξίου στην γκαλερί CAN
08.09.2016 13:14
Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης – αφιέρωμα στον Νίκο Αλεξίου στην γκαλερί CAN - CHRISTINA ANDROULIDAKI GALLERY.
A World Not Ours: Οι καλλιτέχνες της έκθεσης
22.07.2016 13:53
Το Art Space Pythagorion της Σάμου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έκθεσή του για το φετινό καλοκαίρι, με τίτλο A World Not Ours, τα εγκαίνια της οποίας θα πραγματοποιηθούν στις 4 Αυγούστου 2016, ενώ την επιμέλειά της έχει αναλάβει η Κατερίνα Γρέγου.