Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

Η Αλίκη στη χώρα του Facebook

Η Αλίκη στη χώρα του Facebook
Οι Πιστοί Υπήκοοι της Κόκκινης Βασίλισσας, οι Πιστοί Υπήκοοι της Λευκής Βασίλισσας και οι Απιστοι Υπήκοοι του Τρελο-Καπελά συγκεντρώνουν στρατεύματα στο Facebook!

Η σελίδα με το μεγαλύτερο στρατό θ’ ανεβάσει, στις 02.00, το ξημέρωμα της Παρασκευής, 25 Ιουλίου, ένα αποκλειστικό τρέιλερ από την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων του Τιμ Μπάρτον, σε παραγωγή της Disney, πριν από οποιοδήποτε άλλο μέσο.

Μπείτε τώρα στο Facebook και διαλέξτε πλευρά!

 

Οι Πιστοί Υπήκοοι της Κόκκινης Βασίλισσας: http://www.facebook.com/RedQueenSubjects
Οι Πιστοί Υπήκοοι της Λευκής Βασίλισσας: http://www.facebook.com/WhiteQueenSubjects
Οι Απιστοι Υπήκοοι του Τρελο-Καπελά: http://www.facebook.com/MadHatterSubjects

Σχετικές ειδήσεις
Το πολυαναμενόμενο τηλεοπτικό ντεμπούτο του Σορεντίνο
28.09.2016 11:03
Ο βραβευμένος Ιταλός σκηνοθέτης επιστρέφει. Μετά την «Τέλεια ομορφιά», η οποία τιμήθηκε με Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας και τη «Νιότη», ο Πάολο Σορεντίνο δοκιμάζεται στο πρώτο του τηλεοπτικό ντεμπούτο με μία σειρά με 10 επεισόδια, που φτάνει στη χώρα μας στις 25 Οκτωβρίου από τον OTE TV, ταυτόχρονα με την πανευρωπαϊκή της τηλεοπτική πρεμιέρα. Στη συνέχεια, θα μπορούμε να το απολαμβάνουμε κάθε Τρίτη στις 23.00!
Ψάχνοντας την Ντόρι: Τεράστια εισπρακτική επιτυχία!
08.09.2016 12:33
Μετά τη μεγάλη εισπρακτική επιτυχία στην Αμερική της νέας ταινίας της Disney/Pixar «Ψάχνοντας την Ντόρι», το αγαπημένο ξεχασιάρικο μπλε ψαράκι ήρθε για να σπάσει τα ταμεία και στη χώρα μας.
Πρεμιέρα για την ταινία Η Αλίκη Mέσα από τον Kαθρέφτη
27.05.2016 13:50
Επίσημη πρεμιέρα στην Αθήνα έκανε η νέα ταινία της Disney «Η Αλίκη Mέσα από τον Kαθρέφτη» σε σκηνοθεσία James Bodin, το πολυαναμενόμενο sequel της «Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων» του Tim Burton που μάγεψε πριν από χρόνια κοινό και κριτικούς.
Η Αλίκη Μέσα από τον Καθρέφτη, του James Bobin
28.04.2016 11:18
Η Feelgood παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 26 Μαΐου 2016 την ταινία Η ΑΛΙΚΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ (Alice Through The Looking Glass) σε σκηνοθεσία του James Bobin.
Στην κόψη του Ξυραφιού, του Χρήστου Ν. Καρακάση στην Αλκυονίδα
25.01.2016 13:08
Πρεμιέρα θα κάνει στον ιστορικό κινηματογράφο Αλκυονίδα την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016, το νέο μεγάλου μήκους Κινηματογραφικό Ντοκιμαντέρ «Στην κόψη του Ξυραφιού» του Σκηνοθέτη Χρήστου Ν. Καρακάση.