Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Οι Rosebleed support act της συναυλίας του Santana

Οι Rosebleed support act της συναυλίας του Santana
Η μεγάλη συναυλία του αγαπημένου μας Carlos Santana δεν είναι καθόλου μακριά, γεγονός που μας φτιάχνει ιδιαίτερα τη διάθεση. Η ανακοινώση των Rosebleed ως support act κιόλας ενισχύει την ανυπομονησία μας!

Στη μουσική των Rosebleed συναντά κανείς σαφείς επιρροές από μπάντες όπως οι Muse, οι Band of Horses, οι Cure και Radiohead. Αυτό όμως δεν αναιρεί ούτε επισκιάζει τον αυθεντικό λυρισμό και τις πρωτότυπες ιδέες τους.

Από το 2006 που συστήθηκαν στο ελληνικό κοινό, δε σταμάτησαν να αποσπούν τις καλύτερες κριτικές για τις συνθέσεις τους, να γυρνάνε ανά την Ελλάδα για live εμφανίσεις και να ακούγονται όλο και περισσότερο στα airplays των ραδιοφώνων.

Οι Rosebleed είναι μια παρέα πέντε παιδιών που μόλις πάτησαν τα 20 και ο κόσμος των ενηλίκων τους επιφύλασσε να γίνουν ροκ σταρ. Τραγούδια όπως το «Until next time» και το «A story» ήταν η υπόσχεση. Το επερχόμενο «Claud» είναι η επιβεβαίωση πως έχουμε να κάνουμε με ταλαντούχους μουσικούς και ανατρεπτικές συλλήψεις.

Ο Βασίλης, ο Αρθούρος, η Δανάη, ο Γιάννης και ο Ορέστης θα βρεθούν στη σκηνή του ΟΑΚΑ στις 8 Ιουλίου για να ανοίξουν τη συναυλία του Carlos Santana και να μας δείξουν πως ανοίγουν οι δρόμοι προς το μέλλον, από το παρελθόν…

Σχετικές ειδήσεις
Οι πόλεις της μουσικής - Λονδίνο: συναυλία από την ΚΟΑ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
17.11.2016 10:17
Ένα από τα πιο αγαπημένα και συγκινησιακά φορτισμένα Kοντσέρτα για τσέλο, είναι το, πλήρες σε πηγαίο λυρισμό του και «εξομολογητική» διάθεση, Κοντσέρτο του Άγγλου σερ Έντουαρντ ‘Ελγκαρ. Ενταγμένο στο πρόγραμμα της συναυλίας που θα δώσει η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, στις 20.30, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παραδίδεται στο σολιστικό ταλέντο του Α΄κορυφαίου τσελίστα της Ορχήστρας Γιάννη Τσιτσελίκη.
Ανακοίνωση για την ακύρωση της συναυλίας της Lara Fabian στο ΟΑΚΑ
22.09.2016 11:32
Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών η συναυλία της Lara Fabian στις 21 Σεπτεμβρίου στο Γήπεδο Τέννις του ΟΑΚΑ, ακυρώθηκε.
Νέα ημερομηνία για τη συναυλία του Γιάννη Χαρούλη στην Τεχνόπολη
08.09.2016 10:48
Εξαιτίας της χτεσινής βροχής, τεχνικές δυσκολίες και συνεχείς διακοπές στον ήχο δεν επέτρεψαν την ομαλή διεξαγωγή της συναυλίας του Γιάννη Χαρούλη.
3 Χάριτες με funky & swing διάθεση live στο Τρένο στο Ρουφ
30.08.2016 15:53
Ο Σεπτέμβριος μας βρίσκει και πάλι στην Αποβάθρα του Τρένου στο Ρουφ με ανεβασμένη διάθεση, καλή μουσική και δυνατά ποτά.
Οι Polkar live στο Tiki Athens Bar
19.05.2016 13:19
Οι Polkar, λίγο πριν ανοίξουν τη συναυλία των Beirut στη Θεσσαλονίκη, έρχονται στην Αθήνα την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016 με σκοπό να στήσουν ένα εκρηκτικό live στο Tiki Athens Bar στο Κουκάκι.