Ο Πολυχώρος VAULT παρουσιάζει την παράσταση “Homo Galacticus”, τη SCI/FI, αιματηρή κωμωδία της ομάδας Inferno, σε σκηνοθεσία Σταματίας Καγκελάρη και Δημήτρη Μαμιού, από την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου έως την Πέμπτη 2 Μαρτίου, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:00.


Η υπόθεση

3100 μ.Χ. Πλανήτης Αφοδεύτικον. Ηomo Galacticus, το επόμενο είδος ανθρώπου. Δικτάτορας Όμπερον. Χάπι χαράς. Έλεγχος. Επανάσταση. Επιστροφή στη Γη. Ανατροπή. Πόσο τελικά διαφθείρει η εξουσία; Μία SCI/FI αιματηρή, κωμωδία επηρεασμένη από κόμιξ, με πολιτικές προεκτάσεις έρχεται στο θέατρο Vault.


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Συγγραφείς: Σταματία Καγκελάρη , Δημήτρης Μαμιός , Διονυσία Στοαντζίκη

Σκηνοθεσία: Σταματία Καγκελάρη , Δημήτρης Μαμιός

Μουσική: Rita Mosss

Σκηνικός χώρος/ Κοστούμια: Mελίνα Αναλυτή, Μαρουσώ Μαρινοπούλου

Σχεδιασμός φωτισμών: Παύλος Μαυρίδης

Φωτογραφίες παράστασης/ Video art: Αλέξανδρος Κορομηλάς

Αφίσα παράστασης: Αλίκη Ροϊδάκη

Επιμέλεια Κίνησης: Φρύνη Βρεττού

Ερμηνεύουν: Εύα Ανδρονικίδου, Στέλιος Γιαννακός, Σταματία Καγκελάρη, Δημήτρης Μαμιός, Διονυσία Στοαντζίκη

Το έργο μας (Homo Galacticus):

Ξεκινήσαμε να γράφουμε το έργο το 2012 και το εντάξαμε σε μακρινό μελλοντικά χωροχρονικό πλαίσιο, με πολλά στοιχεία επιστημονικής φαντασίας. Γενικώς, η παράσταση επιλέγουμε να έχει αισθητική sci-fi. Το έργο μας επιλέχθηκε και πρωτοπαρουσιάστηκε στο διαγωνιστικό φεστιβάλ Scratch Nights του Bob Theatre Festival το Μάιο του 2016, όπου έφτασε στους τελικούς και βγήκε πρώτο από στη ψηφοφορία του κοινού.

* ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΚΑΙ Η ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ / ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΘΑ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΝΟΜΙΚΑ.