Η Blank Wall Gallery μεταφέρεται σε έναν νέο χώρο στη Φωκίωνος Νέγρη στην Κυψέλη και φιλοξενεί την έκθεση «Landscapes», από τις 10 Δεκεμβρίου 2016.

Στο νέο μας χώρο, που είναι πολύ μεγαλύτερος και ειδικά διαμορφωμένος για γκαλερί, οι επιλεγμένοι φωτογράφοι θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν περισσότερα έργα τους, μια και θα τους δίνεται η δυνατότητα να έχουν περισσότερες φωτογραφίες στην έκθεση. Από αυτή την έκθεση, οι θεατές, θα μπορούν να δουν έως και 100 φωτογραφίες των επιλεγμένων καλλιτεχνών.

Έγχρωμα και ασπρόμαυρα τοπία που δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο, αφού εξυμνούν το μεγαλείο της φύσης και το πόσο ιδιαίτερος μπορεί να γίνει αυτός ο πλανήτης, παρουσιάζονται στη Blank Wall Gallery.

Οι φωτογράφοι, κάθε ένας με το δικό του τρόπο και μέσα από τη δική του ματιά, παρουσιάζουν την ομορφιά της φύσης, σε κάθε σημείο του πλανήτη. Παντού υπάρχει γαλήνη και αρμονία, ακόμα και στις περιπτώσεις που το ανθρώπινο στοιχείο βρίσκεται στη φωτογραφία. Η δύναμη της φύσης είναι αυτό που τελικά υπερισχύει και τελικά μαγεύει το θεατή και όχι η ανθρώπινη παρέμβαση επάνω της.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 10 μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου στο νέο χώρο της Blank Wall Gallery στη Φωκίωνος Νέγρη.

Επιμελητής: Μάρκος Δολόπικος

Καλλιτέχνες που συμμετέχουν


Alan McQuillan # UK

Alexandros Kremmydas # Greece

Candi Qianwen Jiang # USA

Carmelita Iezzi # Italy

Chara Alexiadou # Greece

Claudia Schellenberg # USA

Gabrielle Robinson # USA

Ioanna Balafa # Greece

Isabella Tabacchi # Italy

Jason Freeman # Australia

John MacKenzie # USA

Krzysztof Strzoda # Poland

Lila Zotou # Greece

Luigi Fieni # Italy

Manos Sparis # Greece

Mason Lake # USA

Patricia Dinu # Romania

Paul Murray # USA

Pete McCutchen # USA

Steven Barger # USA