Αύριο Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου επιτέλους στο Παλλάς τα δύο μεγάλα αστέρια του σύγχρονου μπαλέτου. Και οι τρεις παραστάσεις (1,2 και 3/12) είναι ήδη sold out!

Η διοργανώτρια εταιρεία, Λάβρυς, ευχαριστεί το κοινό για τη στήριξη και τον ενθουσιασμό και δεσμεύεται να φέρει τους δύο καλλιτέχνες σύντομα στην Ελλάδα για νέες παραστάσεις. 

Μετά τη θριαμβευτική πρεμιέρα στο φημισμένο Sadler’s Wells του Λονδίνου το πιο λαμπερό χορευτικό ζευγάρι έρχεται στην Αθήνα, 1, 2 και 3 Δεκεμβρίου 2016.

Αναμφισβήτητα, το πιο εκρηκτικό χορευτικό ζευγάρι της εποχής μας (ζευγάρι και στη ζωή) συνυπογράφουν -στην πρώτη, κοινή τους μοντέρνα σκηνική προσέγγιση- το σημαντικότερο χορευτικό γεγονός της φετινής χρονιάς, σε όλη την Ευρώπη, με την κορυφαία τεχνική, το αψεγάδιαστο στυλ αλλά και το εκρηκτικό ταμπεραμέντο και την ερμηνευτική τους δεινότητα.

Από τη μία, λοιπόν, η διάσημη Natalia Osipova που πρόσφατα πήρε την περίοπτη θέση της θρυλικής Sylvie Guillem στο ρόστερ του διασημότερου κέντρου σύγχρονου χορού στον κόσμο, το ένα και μοναδικό Sadler’s Wells.Η Ναταλία Οσίποβα, που χαρακτηρίστηκε ως μία από τις κορυφαίες Ζιζέλ -του ομώνυμου μπαλέτου- και Οντέτ -της Λίμνης των Κύκνων- όλων των εποχών. Το πρώην μεγάλο αστέρι των Μπολσόι που συνεχίζει πλέον την τεράστια καριέρα της χορεύοντας όλους τους κορυφαίους ρόλους του κλασικού ρεπερτορίου στο American Ballet Theatre, στο Royal Ballet, στη Σκάλα του Μιλάνου, σε όλα τα μεγάλα θέατρα διεθνώς.

Από την άλλη, ο Sergei Polunin. Ο νέος Rudolf Nureyev, το τρομερό παιδί της χορευτικής σκηνής, ο νεότερος πρώτος χορευτής στην ιστορία της Covent Garden, ο επίτιμος προσκεκλημένος των Μπολσόι με τα αμέτρητα βραβεία: Χρυσό μετάλλειο και βραβείο κοινού στο Grand Prize της Λωζάνης αλλά και της Αμερικής, καλύτερου χορευτή στην Αγγλία (2007,2011), Ψυχή του χορού από το περιοδικό «Ballet» (2014). Το ταλέντο του όμως είναι πολυδιάστατο: πριν δύο χρόνια, έλαβε μέρος στο μουσικό βίντεο «Take me to Church» του Hozier, με περισσότερες από 15.000.000 προβολές στο youtube, ενώ το Νοέμβριο θα βγει στις ελληνικές αίθουσες η ταινία «Dancer», ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του, με τον ίδιο να πρωταγωνιστεί σε σκηνοθεσία Steven Cantor.

Περισσότερες πληροφορίες για τις παραστάσεις της Natalia Osipova και του Sergei Polunin στο Θέατρο Παλλάς μπορείτε να δείτε εδώ.