Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Πίσω από κλειστές πόρτες - B. A. Paris

Πίσω από κλειστές πόρτες - B. A. Paris

Από τις εκδόσεις Bell κυκλοφορεί το βιβλίο, Πίσω από κλειστές πόρτες της B. A. Paris σε μετάφραση Βεατρίκης Κάντζολα Σαμπατάκου.

 

Σου έχει τύχει να ξεκινάς να διαβάζεις ένα βιβλίο και από τις πρώτες, κιόλας, σελίδες να νιώθεις ότι δε θα μπορέσεις να το αφήσεις από τα χέρια σου αν δεν φτάσεις μέχρι το τέλος; Αυτό ακριβώς συμβαίνει με το ντεμπούτο της B. A. Paris, το συγκλονιστικό Πίσω από Κλειστές Πόρτες!

Η Πάρις δημιούργησε ένα καθηλωτικό ψυχολογικό θρίλερ που μέσα σε πέντε μόλις μήνες πούλησε πάνω από 750.000 αντίτυπα στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ η φήμη του εξαπλώθηκε από στόμα σε στόμα σε ολόκληρο τον κόσμο. Τον Ιούλιο κυκλοφόρησε στην Ισλανδία, όπου εκτοξεύτηκε κατευθείαν στο #1 των bestseller, τον Αύγουστο κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ, όπου μπήκε αμέσως στις λίστες των bestseller των New York Times και της USA Today, ενώ μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχει εκδοθεί συνολικά σε 33 γλώσσες.

Γρήγορο, αγχωτικό, τρομακτικό, το Πίσω από Κλειστές Πόρτες έφτασε στην Ελλάδα και η επιλογή είναι δική σου: Τολμάς να ανοίξεις την πόρτα; 

Σχετικές ειδήσεις
Παρουσίαση του βιβλίου
18.11.2016 11:07
Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Άπαρσις το ανατρεπτικό μυθιστόρημα του Βαγγέλη Ευαγγελινού με τίτλο «Το Αίμα Πίσω» και θα παρουσιαστεί την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στο White Rabbit-Βιβλιοθήκη Βολανάκη.
Οι εκδόσεις UNLOCKED και RRRIPP!! στην Offprint Paris 2016
11.11.2016 14:48
Η Atopos cvc με χαρά ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην έκθεση Offprint Paris 2016 στην Beaux-Arts de Paris με δύο από τις εκδόσεις της.
Αθήνα, η αλήθεια - Ντέιβιντ Κέιντ
06.07.2016 12:15
Από τις εκδόσεις Σαββάλας κυκλοφορεί το βιβλίο, Αθήνα, η αλήθεια. Αναζητώντας τον Μάνο Χατζιδάκι λίγο πριν "σκάσει η φούσκα" του Ντέιβιντ Κέιντ σε μετάφραση Βεατρίκης Κάντζολα-Σαμπατάκου.
Στο πίσω κάθισμα - Ευτυχία Γιαννάκη
27.06.2016 13:05
Από τις εκδόσεις Ίκαρος κυκλοφορεί το νέο αστυνομικό μυθιστόρημα της Ευτυχίας Γιαννάκη, Στο πίσω κάθισμα, που αποτελεί το πρώτο μέρος της Τριλογίας της Αθήνας με πρωταγωνιστή τον Αστυνόμο Χάρη Κόκκινο.
 Μυστικά ή Ψέματα - Μεγκ Ρόσοφ
08.04.2016 10:23
Από τις εκδόσεις Μίνωας κυκλοφορεί το βιβλίο Μυστικά ή Ψέματα της Μεγκ Ρόσοφ σε μετάφραση της Βεατρίκης Καντζόλα Σαμπατάκου.