Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

The Devil Tours Again: Οι Βρετανοί Monument στο πλευρό των θρυλικών RAGE!

The Devil Tours Again: Οι Βρετανοί Monument στο πλευρό των θρυλικών RAGE!

Οι Βρετανοί Monument, δύο μήνες μετά την επίσημη κυκλοφορία του νέου τους album “Hair Of The Dog” το οποίο έλαβε εγκωμιαστικά σχόλια από έντυπα και ηλεκτρονικά περιοδικά παγκοσμίως, μας ανακοινώνουν την συμμετοχή τους στο “The Devil Tours Again” tour στο πλευρό των θρυλικών RAGE!

 

Οι Monument μετά την επιτυχία που γνώρισε το album τους “Hair Of The Dog” ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν το εν λόγω album και σε βινύλιο, σε δύο περιορισμένων αντιτύπων εκδόσεις μέσω της Rock Of Angels Records.

 

Η πρώτη έκδοση θα είναι μαύρο βινύλιο σε Gatefold Sleeve με ακυκλοφόρητες live φωτογραφίες του συγκροτήματος στο εσωτερικό του και η κυκλοφορία του έχει οριστεί για τις 30 Σεπτεμβρίου 2016.

 

Η δεύτερη έκδοση θα είναι ένα super limited collector’s edition picture disc και θα κυκλοφορήσει μέσα στον Οκτώβριο του 2016, περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτή την έκδοση πολύ σύντομά.

 

Οι Monument μόλις πρόσφατα ολοκλήρωσαν τα γυρίσματα του νέου τους Official Video για  το τραγούδι “Lionheart” από τον πρόσφατο δίσκο τους “Hair Of The Dog”. Το Official Video αναμένεται να δημοσιευτεί στις αρχές Σεπτεμβρίου!

Σχετικές ειδήσεις
Hannah Williams & The Affirmations live στο Gazarte
24.11.2016 16:34
Αμέσως μετά την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου δεύτερου album της με τίτλο “Late nights and Heartbreak” σε παραγωγή του Malcolm Catto μέλους των θρυλικών The Heliocentrics, η Hannah Williams θα ανέβει με τη νέα της μπάντα, “The Affirmation​s​”, στις 17 Δεκεμβρίου στη σκηνή του gazarte.
Οι Vapors of Morphine στο Fuzz Live Music Club
28.09.2016 16:43
Οι Vapors of Morphine, η μπάντα που σχηματίστηκε από τα δύο αυθεντικά μέλη των θρυλικών Morphine, Dana Colley και Jerome Deupree, συνεχίζοντας την ιστορία τους (με τη συνδρομή του blues μουσικού / τραγουδιστή Jeremy Lyons), έρχονται για πρώτη φορά στην Αθήνα, το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, στο Fuzz Live Music Club!
Οι Βρετανοί Editors στην Ελλάδα με αφορμή την προσφυγική κρίση
19.09.2016 13:45
Η Βρετανική indie μπάντα Editors επισκέφτηκε την Ελλάδα την προηγούμενη εβδομάδα με την Oxfam για να συναντήσουν ανθρώπους που εξαναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.
Οι Βρετανοί Antimatter για δύο συναυλίες στην Ελλάδα
05.08.2016 17:11
Το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016, οι Βρετανοί Antimatter θα βρεθούν σε Θεσσαλονίκη (Μαύρη Τρύπα) και Αθήνα (Death Disco) αντίστοιχα, για να παρουσιάσουν νέο και παλαιότερο υλικό, τιμώντας την παράδοση που τους θέλει να περιοδεύουν εκτενώς στον κόσμο για κάθε νέα τους κυκλοφορία.
Το Zz Jazz Quartet live στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
17.03.2016 12:46
Σε ασυνήθιστες και πρωτότυπες διαδρομές θρυλικών έργων της τζαζ προσκαλεί το κοινό της Θεσσαλονίκης το Zz Jazz Quartet, το οποίο θα εμφανιστεί στο Μέγαρο Μουσικής την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016, στις 9 μ.μ.