Από τις εκδόσεις Μίνωας κυκλοφορεί το παιδικό βιβλιο, Η Ντοματούλα που δε χωρούσε στο τελάρο της Ελένης Πετρουλάκη σε εικονογράφηση Νίκης Λεωνίδου.


Μια όμορφη μα στρουμπουλή ντοματούλα θέλει να κάνει ένα ταξίδι.
Μα για να κάνει αυτό το ταξίδι πρέπει να χωρέσει σε ένα τελάρο.
Και για να μπει στο τελάρο πρέπει να γυμναστεί…

Θα καταφέρει, άραγε, η γλυκιά ντοματούλα να πραγματοποιήσει το όνειρό της;


Η Ελένη Πετρουλάκη είναι καταξιωμένη γυμνάστρια στον χώρο του Fitness & Wellbeing με αξιοσημείωτη δραστηριότητα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Γεννήθηκε στη Σητεία της Κρήτης και από μικρή ασχολήθηκε με τον πρωταθλητισμό στον στίβο, με διακρίσεις σε πανελλήνιο και βαλκανικό επίπεδο. Εισήχθη στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στην Αθήνα, ενώ ταυτόχρονα ξεκίνησε να δραστηριοποιείται κοινωνικά και επαγγελματικά, με σκοπό να γίνει η άσκηση τρόπος ζωής. Παράλληλα, φοίτησε στο New York Power Yoga Institute, ενώ παρακολούθησε και σεμινάρια διατροφολογίας.
Ανάμεσα στις πρωτοπόρες δραστηριότητές της είναι η εισαγωγή της γυμναστικής μέσω της τηλεόρασης, η δημιουργία αλυσίδας εξειδικευμένων γυμναστηρίων, εισάγοντας την Power Yoga στην Ελλάδα, η παραγωγή τηλεοπτικοακουστικού υλικού με πλήρη προγράμματα γυμναστικής και Power Yoga, καθώς και το διαδικτυακό κανάλι ASANA έχουν την υπογραφή της.
Παράλληλα, εκπαιδεύει νέους γυμναστές στους τομείς της Yoga & του Fitness, έχει συγγράψει το βιβλίο Power yoga: Μεταμορφώστε το σώμα, ανυψώστε το πνεύμα, πραγματοποιεί προγράμματα παιδικής γυμναστικής σε ιδιωτικά σχολεία με στόχο την ενεργοποίηση των μαθητών/τριών στον αθλητισμό, ενώ το τελευταίο διάστημα ετοιμάζει τη δική της σειρά προϊόντων Wellness.
Είναι παντρεμένη με τον Ίλια Ίβιτς και έχουν τέσσερις κόρες, την Άννα-Μαρία, τις δίδυμες Μίλα & Δωροθέα και τη μικρή Ηλιάνα.