Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

The Bachelor: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Αντώνη Σωτηρόπουλου

The Bachelor: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Αντώνη Σωτηρόπουλου

It's a Wrap!

 

Το Μπάτσελορ έγινε...!

Ο γάμος όμως;

Ιδού η απορία...

 

Μέσα από απίστευτες διαδρομές δύο μηνών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και κάπου ...ενδιάμεσα, ολοκληρώθηκαν πριν λίγες μέρες τα γυρίσματα της ταινίας «The Bachelor».

 

Στα όρια της απόλυτης κωμωδίας και του blockbuster το «The Bachelor» είναι μια σύγχρονη ελληνική ταινία σε σκηνοθεσία του νέου και πολλά υποσχόμενου, Αντώνη Σωτηρόπουλου, που θα βγει στις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2016 από την Village Films.

 

Εκκλησίες, γραφεία κηδειών, μπουζούκια, νοσοκομεία και φυσικά... strip club είναι μερικά από τα σημεία στα οποία πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας με δεκάδες συντελεστές και ένα all star cast ηθοποιών να ενσαρκώνουν το πιο ανατρεπτικό χρονικό ενός ... bachelor.

 

Το σενάριο , που μάλιστα είναι και το πρώτο της για τον κινηματογράφο, υπογράφει η σεναριογράφος των τηλεοπτικών επιτυχιών Ρένα Ρίγγα (Άκρως Οικογενειακόν, Ευτυχισμένοι Μαζί και πολλά άλλα).

 

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ερμηνεύουν ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και το cast συμπληρώνουν οι: Αποστόλης Τότσικας, Κατερίνα Γερονικολού, Τόνια Σωτηροπούλου, Θανάσης Βισκαδουράκης, Νίκος Βουρλιώτης, Αγορίτσα Οικονόμου , Λευτέρης Ελευθερίου, Ευτυχία Φαναριώτη, Κατερίνα Τσάβαλου και πολλοί πολλοί άλλοι.

 

Το Soundtrack της ταινίας υπογράφουν οι Goin' Through και οι Otherview.

 

Η ταινία «The Bachelor» είναι μια παραγωγή των Film 653, Showtime Productions και Voice Entertainment.

Σχετικές ειδήσεις
The Bachelor, του Αντώνη Σωτηρόπουλου
10.11.2016 11:52
Η νέα ταινία του Αντώνη Σωτηρόπουλου The Bachelor, έρχεται στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016.
Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ιστορικής ταινίας του Βασίλη Τσικάρα «Έξοδος 1826»
06.10.2016 11:05
Με τις λήψεις των extra σκηνών μάχης στην Κρώμνη Γιαννιτσών ολοκληρώθηκαν και τυπικά τα γυρίσματα της ιστορικής ταινίας του Βασίλη Τσικάρα «Έξοδος 1826».
Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας “Η Ρόζα της Σμύρνης” του Γιώργου Κορδέλλα
27.06.2016 12:31
H «Ρόζα της Σμύρνης», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κορδέλλα, ξεκίνησε γυρίσματα στην Κωνσταντινούπολη, τη Σμύρνη, την Μυτιλήνη και την Αθήνα.
Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας
24.06.2016 11:52
Μετά από 3 χρόνια προεργασιών, ολοκληρώθηκαν επιτυχώς τα γυρίσματα της παραγωγής της μεγάλου μήκους ιστορικής ταινίας «Έξοδος 1826», στην περιοχή των Γιαννιτσών και στη Θεσσαλονίκη που διήρκησαν από τις αρχές Μαΐου ως τις αρχές Ιουνίου.
The Bachelor: Η νέα ταινία του Παντελή Καλατζή αρχίζει γυρίσματα τον Μάιο
21.04.2016 15:41
Το The Bachelor του Παντελή Καλατζή ξεκινά γυρίσματα τον Μάιο και θα βγει στις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2016, από την Village Films.