Αφιερωμένη στη βρετανή θεατρική συγγραφέα Σάρα Κέιν, η νέα παράσταση-περφόρμανς του Γιάννη Κακλέα αρχίζει αμέσως μετά τα μεσάνυχτα, στην Πειραιώς 260, για δύο βραδιές στις 8 και 9 Ιουλίου 2016.

Οι θεατές εισέρχονται σε έναν κόσμο φτιαγμένο από τα βιώματα της συγγραφέως, τις επιρροές της και φυσικά τα ίδια της τα έργα. Ο λόγος, η εικόνα, ο χορός και η αλληλεπίδραση ερμηνευτών-θεατών δημιουργούν μια ξεχωριστή θεατρική εμπειρία, όπου το ασυνείδητο έχει τον πρώτο λόγο, ενώ η πρώτη λέξη του έργου Ψύχωση 4:48 ακούγεται στις 4:48 ακριβώς.

Σε πόσα μοιάζουμε και σε πόσα διαφέρουμε από τη Σάρα Κέιν; Πόσα νομίζουμε ότι ξέρουμε γι’ αυτήν; Θεατές, ερασιτέχνες και ηθοποιοί καλούνται να το διαπιστώσουν σε μια «ολονυκτία» προς τιμήν της.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία-Δραματουργική επεξεργασία: Γιάννης Κακλέας
Μετάφραση: Ηρώ Λέφα
Εικαστικό περιβάλλον: Σάκης Μπιρμπίλης – Γιάννης Κακλέας
Κοστούμια: Μαρία Καραπούλιου
Φωτισμοί: Σάκης Μπιρμπίλης
Επιμέλεια κείμενων παράστασης: Citizens Kane
Μουσική επιμέλεια: Γιώργος Μιχαλόπουλος
Επιμέλεια κίνησης-χορογραφία: Σοφία Μιχαήλ
Βίντεο-Επεξεργασία εικόνας: Νίκος Δημητριάδης
Βοηθός σκηνοθέτη: Νουρμάλα Ηστυ

Παίζουν: Λυσάνδρα Αναστασοπούλου, Πέτρος Γεωργοπάλης, Νατάσα Ζαγκλή, Μαρίκα Θεοδωροπούλου, Στέργιος  Κοντακιώτης, Αθανασία Κουρκάκη, Ηρώ Λέφα, Λήδα Μανουσάκη, Έλενα Μεγγρέλη, Σοφία Μιχαήλ, Λεωνή Ξεροβάσιλα, Σοφία Πριόβολου, Αναστασία Στυλιανίδη, Μυρτώ Σχοινοπλοκάκη, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Ηλέκτρα Φραγκιαδάκη, Κωνσταντίνος Φρίγας-Ματσούκας, Βικτώρια Φώτα

Διάρκεια: 7 ώρες χωρίς διάλειμμα

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2016 μπορείτε να δείτε εδώ.