Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Αθήνα. Η Πόλη μου: Έκθεση των σπουδαστών φωτογραφίας του ΑΚΤΟ

Αθήνα. Η Πόλη μου: Έκθεση των σπουδαστών φωτογραφίας του ΑΚΤΟ

Οι σπουδαστές Φωτογραφίας του ΑΚΤΟ παρουσιάζουν τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016, στον Πολυχώρο Palmier Bistro, την έκθεση “Αθήνα. Η Πόλη μου” την οποία επιμελήθηκε ο καθηγητής τους Γιάννης Γιαννακόπουλος.

 

Οι νέοι δημιουργοί αποτυπώνουν με το φωτογραφικό τους φακό το αστικό τοπίο της Αθήνας, της πόλης στην οποία ζουν, σπουδάζουν, ερωτεύονται… Οι φωτογράφοι εμπνέονται από την πόλη των Αθηνών και, με μία αισιόδοξη ματιά, αποκαλύπτουν στις εικόνες τους το “πρόσωπό”, το φως, την αρχιτεκτονική, τη διασκέδαση και την ομορφιά της.

 

Η διάρκεια της έκθεσης είναι από 27 Ιουνίου έως 20 Σεπτεμβρίου 2016.

 

Συμμετέχουν οι σπουδαστές:

Ivi Ikonomi, Κασσάνδρα Αναστασίου, Νάσια Βογανάτση, Αντώνης Βολακάκης, Μάγκυ Γιαννιού, Δέσποινα Γκερλέ, Παρασκευή Γονιδάκη, Γιώργος Διακουμάκος, Μαίρη Ελευθερίου, Ιακώβου Ανδρέας, Βαλέρια Ισάεβα, Ελένη Καραγεώργου, Μελίνα Κάτρη, Βερόνικα Κιομουρτζίδου, Χριστίνα Μπατσινίλα, Δημήτρης Παπαδήμας, Στέφανος Πετριανίδης, Ονούφριος Σαλβατόρος, Γιάννης Σαχπάζης, Μαρία Συνολάκη, Μαίρη Τσουλούφα, Μυρτώ Χαλατσάκου, Δέσποινα Χάρου, Αγγέλα Χατζησάββα

 

Επιμέλεια έκθεσης: Γιάννης Γιαννακόπουλος

Σχετικές ειδήσεις
Inner Space: έκθεση φωτογραφίας από τους σπουδαστές της σχολής Όραμα
07.09.2016 15:46
Οι σπουδαστές της σχολής φωτογραφικών σπουδών Όραμα διεκδικούν το δικό τους καλλιτεχνικό χώρο στην έκθεση φωτογραφίας Inner Space, από τις 17 Σεπτέμβρη ως την 1η Οκτώβρη στο Thission Lofts της οδού Πειραιώς.
Έκθεση φωτογραφίας του Αυστραλού Shane Aurousseau στον Ιανό
06.09.2016 13:48
O ΙΑΝΟS και η καναδική επενδυτική εταιρία «Syracuse Main, Inc.» παρουσιάζουν την έκθεση φωτογραφίας του Αυστραλού καλλιτέχνη Shane Aurousseau την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016, στις 20:30 στο IANOS CAFÉ.
Ετήσια έκθεση της Ομάδας Φωτογραφίας Δήμου Καλλιθέας
27.06.2016 15:12
H Ομάδα Φωτογραφίας Δήμου Καλλιθέας κλείνει φέτος 25 χρόνια και σας προσκαλεί την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016 στα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας με βασικό θέμα τον "Τόπο", μέρος της τριλογίας "Χρόνος- Τόπος- Λόγος".
Creative Photography: έκθεση φωτογραφίας από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στο Ρομάντσο
06.06.2016 12:51
Για μια ακόμα χρονιά, οι νέοι ταλαντούχοι καλλιτέχνες του τομέα Φωτογραφίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, αναμένεται να κερδίσουν τις εντυπώσεις  στην έκθεση φωτογραφίας, που διοργανώνεται προς τιμήν τους στο Πολιτιστικό Κέντρο ”Romantso”.
Η ζωή είναι αλλού: έκθεση των σπουδαστών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Θεσσαλονίκη
31.05.2016 12:58
Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και ο Τομέας Φωτογραφίας διοργανώνουν την ετήσια έκθεση των σπουδαστών της σχολής με τίτλο Η ζωή είναι αλλού, και μας προσκαλούν σε μια εκδήλωση που θα είναι γεμάτη δημιουργικότητα.