Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

Country Music Showdown @ Ρυθμός Stage

Country Music Showdown @ Ρυθμός Stage

Οι Greekcowboys and Country Girls, θα πραγματοποιήσουν το Σάββατο 14 Μαΐου 2016, στη γνωστή μουσική σκηνή Ρυθμός Stage το πάρτι τους “Country Music Showdown”. Μέλη της ομάδας και φίλοι θα διασκεδάσουν ακούγοντας μουσική country ενώ παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν και να χορέψουν country χορούς. Μια βραδιά με πολλές εκπλήξεις και την παρουσίαση του καινούργιου video clip της ομάδας.

 

Ελεύθερη είσοδος όπου θα δίνεται και δωρεάν λαχνός σε κάθε άτομο για την κλήρωση πλούσιων δώρων.

 

Συμμετοχή Indian Motorcycle: ο θρύλος της ιστορία της μοτοσυκλέτας και το σύμβολο της Αμερικανικής μοτοσυκλετιστικής ιστορίας και κουλτούρας.

 

Το πρόγραμμα επιμελήθηκε η Διοικητική Ομάδα και θα παρουσιάσει ο Ser Giorgios Serentini.

 

Greekcowboys and Country Girls

Το 2005, νιώθοντας την επιθυμία να βρίσκεται κοντά σε αυτό που για εκείνον είναι τρόπος ζωής και έκφρασης, ο Γιώργος Σερεντίνη (Ser Giorgios) εμπνεύστηκε και ίδρυσε τους «Greekcowboys & Country Girls» (GCCG), ομώνυμη ομάδα του Facebook.Η ομάδα GCCG επικεντρώνεται στη μουσική και φιλοσοφία της κάντρι για εκείνους που τη γνωρίζουν και στο να εισαγάγει νέο κοινό που θα την αγκαλιάσει και θα την αγαπήσει. Τα μέλη της ομάδας έχουν επίσης τη δυνατότητα να μάθουν για την κάντρι /δυτικό τρόπο ζωής και κουλτούρας συμπεριλαμβανομένων της μουσικής, χορούς,συμπεριφορά, ρουχισμό και ταινίες (lifestyle).

 

Western Ramblers

Πρώτη στη σκηνή θα ανέβουν οι The Western Ramblers. Η τριάδα από την Αθήνα, μία από τις ελάχιστες, southern rock μπάντες στη χώρα μας θα γεμίσει τον χώρο με country ήχους.

 

Straw Hats

Το συγκρότημα STRAW HATS θα ερμηνεύσει ζωντανά νέα και κλασσικά κομμάτια της country, southern rock και bluegrass μουσικής με επιτυχίες από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες στην Αμερικάνικη Country Μουσική Σκηνή .

 

Σάββας Συνοδινός

Ο Σάββας Συνοδινός Ραδιοφωνικός παραγωγός του SouthernRock.gr και Pantheon Radio θα είναι στα decks, εγγύηση για μια βραδιά με πολύ, και καλή μουσική από τον αμερικάνικο νότο. Ένα μουσικό ταξίδι που θα σας εκπλήξει, με επιτυχίες του παρελθόντος αλλά και νέα εξαιρετικά τραγούδια.

Σχετικές ειδήσεις
Country music “meets” The Blues στον Ειλισσό
28.04.2016 12:13
Country music “meets” The Blues. Μια μουσική παράσταση όπου συναντιούνται δύο είδη μουσικής του Αμερικάνικου Νότου, έρχεται στον Ειλισσό στις 6 Μαΐου 2016.
Ο Γιώργος και ο Σταύρος Μυλωναδάκης στο Ρυθμός Stage
16.11.2015 15:25
«Όλα αλλάζουν» στο "Ρυθμός stage", με τους Γιώργο και Σταύρο Μυλωναδάκη, τις Τετάρτες 25 Νοεμβρίου και 2 Δεκεμβρίου 2015.
Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης για δύο εμφανίσεις στο
05.11.2015 14:58
Ο Θεσσαλονικιός τραγουδοποιός Δημήτρης Ζερβουδάκης έρχεται στην Αθήνα για δύο ακόμη συναντήσεις με το αγαπημένο του κοινό. Τα Σάββατα 28 Νοεμβρίου και 5 Δεκεμβρίου θα βρίσκεται στη μουσική σκηνή του "Ρυθμός Stage".
Ο Γιώργος και ο Σταύρος Μυλωναδάκης live στο Ρυθμός Stage
02.11.2015 16:32
«Όλα αλλάζουν» στο "Ρυθμός stage", με τους Γιώργο και Σταύρο Μυλωναδάκη, τις Τετάρτες 25 Νοεμβρίου και 2 Δεκεμβρίου!
Οι Χαΐνηδες για τρία live στο Ρυθμός Stage
29.10.2015 14:53
Οι Χαΐνηδες επιστρέφουν στο Ρυθμός Stage για τα τρία πρώτα Σάββατα του Νοεμβρίου (7, 14 και 21), παρουσιάζοντας μία μουσική παράσταση όπως μόνο οι Χαΐνηδες ξέρουν.