Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Country Music Showdown @ Ρυθμός Stage

Country Music Showdown @ Ρυθμός Stage

Οι Greekcowboys and Country Girls, θα πραγματοποιήσουν το Σάββατο 14 Μαΐου 2016, στη γνωστή μουσική σκηνή Ρυθμός Stage το πάρτι τους “Country Music Showdown”. Μέλη της ομάδας και φίλοι θα διασκεδάσουν ακούγοντας μουσική country ενώ παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν και να χορέψουν country χορούς. Μια βραδιά με πολλές εκπλήξεις και την παρουσίαση του καινούργιου video clip της ομάδας.

 

Ελεύθερη είσοδος όπου θα δίνεται και δωρεάν λαχνός σε κάθε άτομο για την κλήρωση πλούσιων δώρων.

 

Συμμετοχή Indian Motorcycle: ο θρύλος της ιστορία της μοτοσυκλέτας και το σύμβολο της Αμερικανικής μοτοσυκλετιστικής ιστορίας και κουλτούρας.

 

Το πρόγραμμα επιμελήθηκε η Διοικητική Ομάδα και θα παρουσιάσει ο Ser Giorgios Serentini.

 

Greekcowboys and Country Girls

Το 2005, νιώθοντας την επιθυμία να βρίσκεται κοντά σε αυτό που για εκείνον είναι τρόπος ζωής και έκφρασης, ο Γιώργος Σερεντίνη (Ser Giorgios) εμπνεύστηκε και ίδρυσε τους «Greekcowboys & Country Girls» (GCCG), ομώνυμη ομάδα του Facebook.Η ομάδα GCCG επικεντρώνεται στη μουσική και φιλοσοφία της κάντρι για εκείνους που τη γνωρίζουν και στο να εισαγάγει νέο κοινό που θα την αγκαλιάσει και θα την αγαπήσει. Τα μέλη της ομάδας έχουν επίσης τη δυνατότητα να μάθουν για την κάντρι /δυτικό τρόπο ζωής και κουλτούρας συμπεριλαμβανομένων της μουσικής, χορούς,συμπεριφορά, ρουχισμό και ταινίες (lifestyle).

 

Western Ramblers

Πρώτη στη σκηνή θα ανέβουν οι The Western Ramblers. Η τριάδα από την Αθήνα, μία από τις ελάχιστες, southern rock μπάντες στη χώρα μας θα γεμίσει τον χώρο με country ήχους.

 

Straw Hats

Το συγκρότημα STRAW HATS θα ερμηνεύσει ζωντανά νέα και κλασσικά κομμάτια της country, southern rock και bluegrass μουσικής με επιτυχίες από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες στην Αμερικάνικη Country Μουσική Σκηνή .

 

Σάββας Συνοδινός

Ο Σάββας Συνοδινός Ραδιοφωνικός παραγωγός του SouthernRock.gr και Pantheon Radio θα είναι στα decks, εγγύηση για μια βραδιά με πολύ, και καλή μουσική από τον αμερικάνικο νότο. Ένα μουσικό ταξίδι που θα σας εκπλήξει, με επιτυχίες του παρελθόντος αλλά και νέα εξαιρετικά τραγούδια.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων live στο Ρυθμός Stage
14.02.2017 11:58
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων σημαντικός συνθέτης και αγαπημένος τραγουδοποιός, αφήνει για λίγο την πολυαγαπημένη του πατρίδα, για να μας συναντήσει στο "Ρυθμός Stage" τις Παρασκευές 24 Φεβρουαρίου και 3 Μαρτίου.
Η Μαρία Κηλαηδόνη για μία συναυλία στο Θέατρο Βράχων
16.06.2016 16:34
Η Μαρία Κηλαηδόνη, παρουσιάζει στο Θέατρο Βράχων, ένα live γεμάτο τρυφερότητα, ευαισθησία και πολύ κέφι ερμηνεύοντας, με την ξεχωριστή χροιά της φωνής της, τραγούδια από τον πρώτο της προσωπικό δίσκο, στον οποίο έγραψε η ίδια τη μουσική και τους στίχους, καθώς και διασκευές αγαπημένων τραγουδιών της αμερικάνικης country, blues και 50’s σκηνής (π.χ. Johnny Cash, Ray Charles κ.ά).
Η Ευρυδίκη live στο Ρυθμός Stage
16.05.2016 16:01
Η Ευρυδίκη μετά από έναν πολύ δημιουργικό χειμώνα, επιστρέφει για μία και μόνο εμφάνιση στον "Ρυθμός Stage" στην Ηλιούπολη την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016.
Country music “meets” The Blues στον Ειλισσό
28.04.2016 12:13
Country music “meets” The Blues. Μια μουσική παράσταση όπου συναντιούνται δύο είδη μουσικής του Αμερικάνικου Νότου, έρχεται στον Ειλισσό στις 6 Μαΐου 2016.
Ο Δημήτρης Μπάσης με τη Σοφία Κουρτίδου στο
18.03.2016 12:37
Ο Δημήτρης Μπάσης και η Σοφία Κουρτίδου συμπράττουν σε μια μουσική παράσταση με ήχους μοντέρνους, έντεχνους αλλά και λαϊκούς, για δύο παραστάσεις στον "Ρυθμός Stage" τα Σάββατα 2 και 9 Απριλίου.