Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Workshop Κατασκευής & διακόσμησης χαρταετού στο Contemporary Space Athens

Workshop Κατασκευής & διακόσμησης χαρταετού στο Contemporary Space Athens

Το Chicago Athenaeum, Μuseum for Architecture and Design σε συνεργασία με το European Centre for Architecture, Art, Design and Urban Studies με αφορμή την Ημέρα της Γης και την έκθεση “Go Fly A Kite!” θα παρουσιάσει ένα μοναδικό workshop κατασκευής και διακόσμησης χαρταετού με την Ioanna Lin στις 24 Απριλίου στις 5 το απόγευμα στο Contemporary Space Athens στην Πλάκα.

Συντονίστρια του workshop θα είναι η ζωγράφος Ioanna Lin, κινεζικής καταγωγής που ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Με ένα μεταπτυχιακό Καλών Τεχνών στην Ακαδημία Καλών Τεχνών του Guangzhou, συνέχισε την καριέρα της εκεί ως Λέκτορας τεχνικών ζωγραφικής, εικονογράφησης και σχεδιασμό κινουμένων σχεδίων. Έχει κάνει πολλές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετέχουν πρέπει να είναι άνω των 15 ετών και μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την φόρμα μας στην ιστοσελίδα www.contemporaryspaceathens.com, στέλνοντας το ονοματεπώνυμό τους, το τηλέφωνο και την ηλικία τους. Για την επιλογή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι συμμετέχοντες θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά.

Η Ημέρα της Γης, είναι  ένα ετήσιο γεγονός, που γιορτάζεται στις 22 Απριλίου, μια ημέρα που σε όλο τον κόσμο γιορτάζεται η στήριξη για την προστασία του περιβάλλοντος. Στο εργαστήριο αυτό θα φτιάξουμε χαρταετούς και θα τους ζωγραφίσουμε, στέλνοντας το δικό μας μήνυμα για το δικαίωμα να ζούμε σε έναν καθαρό πλανήτη!

Περισσότερα για την έκθεση Go Fly A Kite! μπορείτε να δείτε εδώ.

Σχετικές ειδήσεις
Sustainable Fashion workshop: Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής
16.12.2016 10:46
Μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του Sustainable Fashion workshop από το British Council στη Γαλλία ένα διήμερο αφιερωμένο στο Sustainability στη Μόδα θα λάβει χώρα και στην Αθήνα σε συνεργασία με τον πολιτιστικό οργανισμό Atopos cvc.
Εργαστήρια Κατασκευής & Εμψύχωσης κούκλας 2016-2017 στο Εργαστήρι Μαιρηβή
27.09.2016 15:47
Το Εργαστήρι Μαιρηβή ξεκινά τον Οκτώβριο τα φετινά Εργαστήρια Κατασκευής & Εμψύχωσης κούκλας.
1ο Faliro House | Sundance Institute Mediterranean Screenwriters Workshop: Απολογισμός
14.07.2016 14:53
Η Faliro House του Χρήστου Β. Κωνσταντακόπουλου (The Founder, Ο Αστακός, Chevalier) και το Sundance Institute διοργάνωσαν το πρώτο Faliro House | Sundance Institute Mediterranean Screenwriters Workshop, με τη συνεργασία και την υποστήριξη της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση.
Workshop για το Speed Mentoring στο πλαίσιο του Job Fair Athens 2016
17.05.2016 15:00
Την Τετάρτη 18 Μαϊου διοργανώνεται στο πλαίσιο του Job Fair Athens 2016, workshop με σκοπό το Speed Mentoring στο χώρο του Orange Groove.
r2, η αρχιτεκτονική συναντά τα εικαστικά: Workshop στα πλαίσια του Artwalk 2
12.05.2016 15:08
Η Art in Progress σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αρχιτεκτόνων Νομού Αχαΐας (ΣΑΝΑ), διοργανώνουν ένα πρωτοποριακό workshop στο πλαίσιο του 2ου Street Art Festival Patras | Artwalk 2.