Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Οι Empty Frame live στο Death Disco

Οι Empty Frame live στο Death Disco

Οι Empty Frame συμπληρώνουν δέκα χρόνια συνεχούς παρουσίας στην underground μουσική σκηνή και γιορτάζουν την ξεχωριστή τους πορεία με ένα ακόμη εκρηκτικό live στο πάντα φιλόξενο Death Disco.

Κάπου στο 2006 τέσσερις φίλοι αποφάσισαν να ενώσουν τις προσωπικές τους ανησυχίες και να εκφράσουν συναισθήματα και προβληματισμούς μέσα από τη μουσική. Η παρέα μεγάλωσε, οι καλλιτεχνικοί ορίζοντες διευρύνθηκαν και οι Empty Frame έγιναν ένα από τα πιο πρωτοπόρα και δημιουργικά συγκροτήματα της «ακμάζουσας» αθηναϊκής σκηνής, ξεχωρίζοντας όχι μόνο για τις δισκογραφικές τους δουλειές, αλλά και για τις καθηλωτικές τους συναυλίες και αποσπώντας εντυπωσιακές κριτικές.

Με ένα εντελώς προσωπικό και ανατρεπτικό μουσικό ύφος, οι Empty Frame δημιουργούν μια ατμόσφαιρα σκοτεινή, «ηλεκτροφόρα» και πάντα μυστηριακή. Τσέλο , βιολί , πιάνο , κιθάρες και ένα «σκληραγωγημένο» rhythm section ξεδιπλώνουν όλα τα indie, alternative, progressive, gypsy στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη μπάντα και παρασύρουν σε μια μαγευτική rock εμπειρία.

Μαζί με υλικό από τα δύο πετυχημένα albums (They think we are Eskimos, The Blackbird flies), το συγκρότημα θα παρουσιάσει καινούργια κομμάτια, αλλά και μέρη τόσο από το soundtrack που συνέθεσε για την τηλεοπτική σειρά «Ηρωίδες» όσο και από τη μουσικοχορευτική παράσταση «Hands/Χέρια». Θα ακουστούν, επίσης, διασκευές που «συνοδεύουν» τους Empty Frame στη δεκαετή τους πορεία και ένα τραγούδι-έκπληξη το οποίο ψήφισαν οι ίδιοι οι φίλοι της μπάντας.

Links:
facebook.com/emptyframeband
emptyframe.bandcamp.com

Σχετικές ειδήσεις
Οι Empty Frame live στο Modu
17.10.2016 10:07
Έχοντας καθιερωθεί ως μία από τις καλύτερες μπάντες της ελληνικής underground σκηνής, οι Empty Frame ετοιμάζονται για νέες περιπέτειες και ξεκινούν το φετινό τους ταξίδι από το Modu, το νέο πολυχώρο της Αθήνας.
Ο Drew McDowall live στο Death Disco
16.08.2016 11:45
H 3 Shades of Black παρουσιάζει τον Drew McDowall για ένα live στο Death Disco, μαζί με τους Panos Alexiadis, Nikos Kyriaopoulos και Stratos Bichakis.
Οι Follakzoid live στο Death Disco
09.08.2016 15:41
Οι Χιλιανοί Follakzoid έρχονται στην Αθήνα για ένα live στο Death Disco τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016.
Empty Frame & Penny Dreadful live @ Death Disco
25.11.2015 12:12
Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε ακόμη ένα «σωτήριον» έτος, δύο από τις καλύτερες live μπάντες της Αθήνας, οι EMPTY FRAME και οι PENNY DREADFUL, συμπράττουν ξανά το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015 και ετοιμάζονται να τερματίσουν το volume στη σκηνή του Death Disco.
Dusk live @ Death Disco
20.11.2015 13:25
Ο χειμώνας έρχεται να τραβήξει την αυλαία του για την DUSK στον εναλλακτικό underground χώρο του Death Disco, όπου ξόρκια & πνεύματα κυκλοφορούν & συναντούνται ελεύθερα, την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015.