Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Μίγμα live!

Μίγμα live!
Η πολιτιστική μη κερδοσκοπική ομάδα Εντός Πόλης-Εκτός Εαυτού διοργανώνει στο Guru Bar μια μουσική βραδιά με το συγκρότημα των Μίγμα…

Οι Μίγμα είναι ένα 6μελές ροκ συγκρότημα που δημιουργήθηκε στα τέλη του 2005 και αποτελείται από τους: Γιώργο Ζαχαρόπουλο στο τραγούδι, τον Βαγγέλη Παρασκευαϊδη στα τύμπανα-κρουστά (έχει συνεργαστεί επίσης με το συγκρότημα Σύννεφα με Παντελόνια και τον Μάνο Ξυδού), τον Γιάννη Αντιβάση στην ηλ/κή κιθάρα (δισκογραφία με το συγκρότημα Εν Εμοί), τον Νίκο Βογιατζάκη και τον Μιχάλη Μόσχο στις ηλ/κές, slide και lap steel κιθάρες (μέλη του συγκροτήματος Pulse) και τον Αλμπέρτο Οικονόμου στο ηλεκτρικό μπάσο (μέλος του συγκροτήματος Brain Damage). Αυτή τη περίοδο οι Μίγμα ολοκληρώνουν το ντεμπούτο άλμπουμ τους.

Στόχος της πολιτιστικής ομάδας Εντός Πόλης-Εκτός Εαυτού, μεταξύ άλλων είναι και η ανάδειξη νέων καλλιτεχνών όπως μουσικά συγκροτήματα, χορευτικά και θεατρικά σχήματα, καθώς και ομάδες ακροβατών ζογκλέρ κ.α. με σκοπό την ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Orquesta Nostalgia live στο Poems & Crimes
16.01.2017 11:24
Ένα νέο συγκρότημα κάνει την εμφάνισή του στη μουσική σκηνή της Αθήνας. Οι Orquesta Nostalgia θα εμφανιστούν στο Poems & Crimes για το πρώτο τους live, λίγο πριν την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ.
The Electric Swing Circus live στο Half Note
26.10.2016 16:20
Non-stop χορευτικό mood swing και ιδιαίτερη electro και jazz γοητεία χαρακτηρίζουν τη μουσική των The Electric Swing Circus, του εκρηκτικού Βρετανικού συγκροτήματος που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα να μας απογειώσει!
Οι encardia live στο Φουγάρο
17.08.2016 10:00
Το ΦΟΥΓΑΡΟ, ο Όμιλος για την UNESCO Αργολίδας και ο Οργανισμός Πολιτισμού και Κοινωνικής Ψυχαγωγίας «ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» παρουσιάζουν το Σάββατο 20 Αυγούστου στις 9μμ στο Αίθριο 1 το συγκρότημα encardia στη μουσική παράσταση «Τραγούδια και Όνειρα», που πραγματοποιείται για φιλανθρωπικό σκοπό.
Οι Femmes Fatales live στο Maamaya!
11.04.2016 15:07
Το συγκρότημα “FEMMES FATALES” παρουσιάζει στο Maamaya την ξεσηκωτική μουσική παράσταση “LA FIESTA” και η γιορτή ξεκινά!
Ο Charlie Winston live στο Gazarte
11.04.2016 14:57
Ο Pepper 966 συνεχίζει την παράδοση των Νouvelle Vague Days και φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα «φρέσκο μίγμα» από τα καινούρια ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής.