Ο Βασίλης Καζούλης, ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδοποιούς της γενιάς του θα εμφανιστεί για μία μοναδική φορά στο “Ρυθμός Stage” το Σάββατο 12 Μαρτίου, παρέα με τους Jamenson, την υπέροχη Νεφέλη, βιολί-φωνή και τον εξαιρετικό κιθαρίστα Ρωμανό.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει ξέφρενο αποκριάτικο πάρτι με τους Calu Cacu!

Λίγα λόγια για τον Βασίλη Καζούλη

Από την αρχή της καλλιτεχνικής του πορείας o Βασίλης Καζούλης έχει υπογράψει κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια που μας συντροφεύουν και σιγοτραγουδάμε μέχρι σήμερα (Φανή, Αν ήσουν άγγελος, Κάτι να γυαλίζει, Το τελευταίο πλοίο για την Αμοργό, Αεροπλάνα, Βορινό Λιμάνι, Κοπέλες για λίγο, Τα φιλιά του Αυγούστου κ.α.).

Σήμερα  παραμένοντας πιστός σε όλα όσα τον έκαναν να αγαπήσει τη μουσική, κυκλοφορησε ένα νέο Digitalalbum με τίτλο «Λευκός ουρανός» σε μουσική – στίχους – ενορχήστρωση – παραγωγή του ιδίου, θέλοντας να μας ταξιδέψει για ακόμη μία φορά στον όμορφο μουσικό του κόσμο.

Από τα μπαράκια μέχρι τις μουσικές σκηνές και τις συναυλίες, ο Βασίλης Καζούλης, όλα αυτά τα χρόνια, παραμένει πιστός σε όλα όσα τον έκαναν να αγαπήσει τη μουσική. Κατεξοχήν καλλιτέχνης των live εμφανίσεων, η ατμόσφαιρα που δημιουργεί στη σκηνή είναι γεμάτη αυθορμητισμό, δύναμη και χαρά και η αγάπη και ο ενθουσιασμός που εισπράττει από τον κόσμο είναι για εκείνον πάντα ο τρόπος να “φορτίζει τις μπαταρίες του” και να συνεχίζει…

Λίγα λόγια για τους Calu Cacu

Οι «Calu Cacu» είναι μια μπάντα με απίστευτο κέφι που παίζει χορευτική μουσική με έντονη την παρουσία πνευστών και φωνών, με διασκευασμένα χορευτικά κομμάτια από το παγκόσμιο ρεπερτόριο πάντα προσαρμοσμένα στο δικό τους ύφος.

Ύστερα από το CD Single με τίτλο «Δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο πολύ νυστάζω» από την ΜΒΙ και την πρώτη τους ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Η φλούδα του δέρματός σου μυρίζει κακάο» από την S_lab Music αυτή την εποχή βρίσκονται στο studio ηχογραφώντας το καινούργιο τους album που κρύβει πολλές εκπλήξεις πάντα στο χαρακτηριστικό ενθουσιώδες ύφος των Calu Cacu.

Οι Calu Cacu είναι οι:

Σπύρος Κολαΐτης: τραγούδι – σαξόφωνο
Νόρα Μανόνα: τραγούδι – πιάνο
Θοδωρής Σκουτέρης: κιθάρα
Τάσος Βιτσεντζάτος: τρομπέτα
Στέλιος Παύλου: τύμπανα
Ευάγγελος Σακλάρας: μπάσσο