Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Τραγούδια μιας ζωής από τον Γιάννη Σπανό στο Half Note

Τραγούδια μιας ζωής από τον Γιάννη Σπανό στο Half Note

Ο Γιάννης Σπανός θα εμφανιστεί στο Half Note για δύο συναυλίες γεμάτες με Τραγούδια μιας ζωής , την Τετάρτη 16 και Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016.

Τα λόγια είναι περιττά όταν μιλάμε για τον Γιάννη Σπανό. Τα τραγούδια του έχουν αφήσει εποχή και οι συνεργασίες του με κορυφαίους Έλληνες ερμηνευτές και στιχουργούς τον έχουν αναδείξει ως έναν από τους μεγαλύτερους σύγχρονους συνθέτες μας.  

Στην πρώτη του εμφάνιση στη σκηνή του Half Note ο σπουδαίος συνθέτης και σημαντικός εκπρόσωπος του «Νέου Κύματος» στην Ελλάδα κάνει μια αναδρομή στην πλούσια καριέρα του που ήδη μετράει πέντε δεκαετίες. Ο πάντα διακριτικός και εξαιρετικός δημιουργός θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο αναμνήσεις μέσα από τραγούδια που αγαπήθηκαν. Υπέροχα τραγούδια που μεγαλώσαμε ακούγοντας τα και εξακολουθούν να μας συγκινούν όπως την πρώτη φορά. «Τραγούδια μας ζωής» που θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ξανά μαζί του για δύο μοναδικές εμφανίσεις στον ατμοσφαιρικό χώρο του Half Note, την Τετάρτη 16 και την Πέμπτη 17 Μαρτίου.

Η παράσταση «Τραγούδια μιας ζωής» ξεκινάει από τις μπουάτ του Παρισιού, περνάει από το Νέο Κύμα και φτάνει μέχρι το σήμερα.  Μια πλούσια διαδρομή με πρώτο σταθμό το κλασικό «Μια αγάπη για το καλοκαίρι» και στη συνέχεια την περίφημη «Οδό Αριστοτέλους» που «περπάτησε» με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο, την πολυτραγουδισμένη «Κίτρινη Πόλη» και φυσικά το «Σπασμένο Καράβι».  

Μαζί του παίζουν και τραγουδούν οι Πένυ Ξενάκη, Κώστας Τζιαγκούλας και Κοσμάς Κοκόλης.

Δύο μαγικές βραδιές με τραγούδια μιας ζωής.

Σχετικές ειδήσεις
Μπουάτ 2016, με την Αρλέτα και τον Γιάννη Σπανό στο Half Note
15.11.2016 16:53
Μετά τη μεγάλη ανταπόκριση του κοινού με δύο sold out συναυλίες, η Αρλέτα και ο Γιάννης Σπανός επιστρέφουν στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να μας ταξιδέψουν στην χρυσή εποχή των αθηναϊκών μπουάτ, όπως μόνο αυτοί ξέρουν.
Φύλαξα τ΄ όνειρο: διπλό cd με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη από την MINOS-EMI
29.03.2016 12:07
Κυκλοφορεί από την ΜΙΝΟS-ΕΜΙ ένα διπλό cd με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, τραγούδια που κατέχουν θέση ελληνικού ύμνου αφού ταξίδεψαν και γνώρισαν την μουσική μας σε όλο τον κόσμο, αλλά και τραγούδια λιγότερα γνωστά που πάντα όμως εμπεριέχουν την ιδιοφυή προσέγγιση του δημιουργού τους.
Το Ραδιόφωνο στα βραχέα: ρεμπέτικα στο Passports Κεραμεικός
08.02.2016 17:09
Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στο Passport Κεραμεικός Upstairs, το διαδικτυακό ραδιόφωνο www.toradiofono.gr γυρίζει το κουμπί του και θυμάται τραγούδια αγαπημένα, τραγούδια που μετρούν χρόνια, τραγούδια που πολλές φορές έχουν φτάσει στο στόμα μας για να τα τραγουδήσουμε, τραγούδια ρεμπέτικα και τραγούδια λαϊκά.
Pasión del Tango στο Half Note
14.01.2016 12:59
Πάθος για έρωτα και ζωή με διαχρονικές μελωδίες Τango, χορό και άρωμα Αργεντινής στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μπουάτ 2016 με την Αρλέτα και τον Γιάννη Σπανό στο Half Note
05.01.2016 17:00
Για πρώτη φορά μαζί, η Αρλέτα και ο Γιάννης Σπανός μοιράζονται τη σκηνή του Half Note παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα που φέρει τον τίτλο «Μπουάτ 2016».