Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Στα Βούτυρα, του Δημήτρη Χριστοφορίδη στο Θέατρο 104

Στα Βούτυρα, του Δημήτρη Χριστοφορίδη στο Θέατρο 104

Στο θέατρο 104 παρουσιάζεται η πρώτη stand up comedy παράσταση του Δημήτρη Χριστοφορίδη «Στα Βούτυρα» από το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου και ως τις 23 Απριλίου.

Ο ταλαντούχος και πολύπλευρος κωμικός απογειώνει την φαιδρή πλευρά της καθημερινότητας μέσα από ένα καταιγιστικό λόγο χωρίς υπονοούμενα και μόνο με στυγνές αλήθειες. Βιώματα, φοβίες και άγχη που συμβαίνουν σε όλους μας και τελικά, άμα τα δεις με χιούμορ, δεν είναι και τόσο άσχημα όσο νομίζεις.

Ξεπερνώντας τα κωμικά κλισέ, μπαίνει μέσα στο μυαλό όλων μας για να σχολιάσει καθημερινούς προβληματισμούς που δεν τολμάμε να συζητήσουμε. Με μοναδικά όπλα του τον αυτοσαρκασμό και την αφοπλιστική του ειλικρίνεια, ο Δημήτρης Χριστοφορίδης καθηλώνει το κοινό του σε μία παράσταση με απόλυτο πρωταγωνιστή το γέλιο.  

Λίγα λόγια για την παράσταση

Μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια της παράστασης, ο Δημήτρης Χριστοφορίδης θα σχολιάσει καυτά θέματα όπως: Πώς χάνεται ο αντρισμός σε μία μακροχρόνια σχέση, πώς διαχωρίζονται οι προσωπικότητες ανάλογα με τα παπούτσια τους, πώς αλλάζει η ζωή όταν βγαίνεις καθημερινά στην τηλεόραση και αποκτάς σταθερό μισθό αλλά και πώς είναι να είσαι το πρώτο παιδί σε μία τρίτεκνη οικογένεια με πατέρα αριστερό και μητέρα συντηρητική θεούσα. Πολλά ακόμα θέματα και απρόβλεπτες καταστάσεις εκφράζονται στους μοναδικούς αυτοσχεδιασμούς του Δημήτρη Χριστοφορίδη για γέλια μέχρι δακρύων στην παράσταση «Στα Βούτυρα».

* Προσοχή η παράσταση περιέχει τοποθέτηση βωμολοχιών. Αν σοκάρεστε με την αναφορά λέξεων όπως πιπί, ποπό και μεμέ μην έρθετε.

Βιογραφικό Δημήτρη Χριστοφορίδη

Ο Δημήτρης Χριστοφορίδης ξεκίνησε να κάνει κωμωδία το 2008 στις «Νύχτες Κωμωδίας» της Λουκίας Ρικάκη. Από το 2011 δραστηριοποιείται μόνος του, έχοντας στο ενεργητικό του πάνω από 500 παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα, οργανώνοντας και παρουσιάζοντας τα τελευταία 2 χρόνια το open mic «5 λεπτά δόξας» και συμμετέχοντας στα μεγαλύτερα ετήσια κωμικά event όπως το stand up for U, το Gazi comedy club καθώς και το Comedy Friday’s στο Passport-art. Έχει και ένα κύπελλο Ελλάδας στο Χάντμπολ με την μικτή Ανατολική Μακεδονίας-Θράκης.

Παίζουν: Δημήτρης Χριστοφορίδης και opening acts

Διάρκεια: 75 λεπτά

Σχετικές ειδήσεις
Stand-up comedy night στο Πόλις
11.01.2017 10:03
Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου το «Πόλις» υποδέχεται τους Δημήτρη Χριστοφορίδη, Χρύσα Κατσαρίνη και Blink Mike σε μια ξεκαρδιστική βραδιά με ευφυές υπόβαθρο*!
Τέχνη, ένας μονόλογος του Δημήτρη Δημητριάδη στο Bios
11.11.2016 15:29
Ο Δημήτρης Τσιάμης παρουσιάζει στο Bios τον μονόλογο Τέχνη, ένα κείμενο του Δημήτρη Δημητριάδη που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό.
Στη σιωπή, του Δημήτρη Λέντζου, για 2η χρονιά στο Θέατρο Επί Κολωνώ
12.10.2016 13:13
Η παράσταση «Στη σιωπή» του Δημήτρη Λέντζου που στο πρώτο της ανέβασμα τη θεατρική σεζόν που πέρασε, αγαπήθηκε απ’ τους θεατές κι επαινέθηκε απ’ τους κριτικούς, επαναλαμβάνεται για δεύτερη χρονιά στη Σκηνή Black Box του Επί Κολωνώ από τις 22 Οκτωβρίου 2016.
Διαδικασίες Διακανονισμού Διαφορών, του Δημήτρη Δημητριάδη στο Θέατρο Aλκμήνη
29.09.2016 11:43
Η παράσταση Διαδικασίες Διακανονισμού Διαφορών, του Δημήτρη Δημητριάδη, που ξεκίνησε στο περυσινό Off Off Athens Theatre Festival παρουσιάζεται στο Θέατρο Αλκμήνη σε σκηνοθεσία Ζωρζίνας Τζουμάκα, από την Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου και για 12 μόνο παραστάσεις.
«Insenso», του Δημήτρη Δημητριάδη από το Ινστιτούτο Γκροτόφσκι στο Θέατρο Τέχνης
22.07.2016 11:02
Το Θέατρο Τέχνης παρουσιάζει από 22 έως 25 Σεπτεμβρίου 2016 την πολωνική παραγωγή «Insenso» του Δημήτρη Δημητριάδη σε σκηνοθεσία Πέτρου Σεβαστίκογλου με πρωταγωνίστρια την Αλεξάνδρα Καζάζου.