Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Mommy.art 2009!

Mommy.art 2009!
Το Μοmmy μέσα στο πλαίσιο του mommy.art 2009 παρουσιάζει την δουλειά τριών καλλιτεχνών, της Σοφίας Γαΐτάνη, του γελοιογράφου/ζωγράφου Κώστα Βλάχου, και της Nicky Bee, με τον τίτλο ...so living together?

H Σοφια Γαϊτάνη παρουσιάζει την πέμπτη έκθεση ζωγραφικής της και 2η ομαδική με τίτλο love is life. Μηνύματα ζωής σε καμβάδες με ακρυλικά και λάμψεις glitter. Εικόνες που προβάλονται με αφοπλιστική αμεσότητα και ειλικρίνεια. Μηνύματα γεμάτα φώς, φαντασία, απλότητα και απαντήσεις.

Απόφοιτη της σχολής ΒΑΚΑΛΟ με εδίκευση στη γραφιστική και τη διακόσμηση εργάζεται ώς creative art director από το 1990 στον ελληνικό τύπο (εφημερίδες και περιοδικά) ενώ παρουσιάζει την εικαστική δουλειά της από το 2007.

O Kώστας Βλάχος, πρόεδρος της λέσχης ελλήνων γελοιογράφων, εκθέτει σκίτσα του που επισημαίνουν διάφορα επίκαιρα κοινωνικο - πολιτικά θέματα, αυτή τη φορά όμως όχι στο χαρτί αλλά στον κανβά.  Με τη μακρά του πείρα στη γελοιγραφία, καθώς και με τις πρωτοβουλίες και συμμετοχές του σε διεθνείς εκθέσεις γελοιγραφίας, τα σκίτσα του συνεχίζουν να προβληματίζουν, διεγείροντας πάντα την αίσθηση του χιούμορ.

Τέλος, η νέα ενότητα των έργων της Νicky Bee είναι ένα \"κλείσιμο του ματιού\" στη φρενίτιδα της καθημερινότητας του σύγχρονου ανθρώπου. Παρουσιάζει έργα μεικτής τεχνικήs : ακρυλικά χρώματα, χαρτοπολτός, τσόχες, νήματα, βελόνα και κλωστή, γύψος, ξύλο, μεταλλικά σύρματα και αλυσίδες αναμειγνύονται συνδιάζονται και αλληλοεπιδρούν με τρόπο πρωτότυπο, αποτέλεσμα απρόβλεπτο και ενδιαφέρον.

Σχετικές ειδήσεις
Φαντασία και Τεχνικές: Έκθεση της εικονογράφου Βάσως Ψαράκη στο Βιβλιοπωλείο Πλειάδες
04.05.2016 15:38
Για έναν ολόκληρο μήνα, από τις 7 Μαΐου έως τις 7 Ιουνίου 2016, στην Αίθουσα Εκθέσεων του Βιβλιοπωλείου ΠΛΕΙΑΔΕΣ, η εικονογράφος και συγγραφέας βιβλίων για παιδιά και εφήβους Βάσω Ψαράκη θα παρουσιάζει 170 εκθέματα από τη συνολική εικαστική και εικονογραφική της δουλειά.
Το ταξίδι της νίκης: έκθεση της Μαρίας Χρυσοχοΐδου στη γκαλερί 7
18.04.2016 12:33
Την Τρίτη 10 Μαΐου η γκαλερί «7» παρουσιάζει την νέα δουλειά της ζωγράφου Μαρίας Χρυσοχοΐδου με τίτλο Το ταξίδι της νίκης.
Ενδιάμεσα: έκθεση της Μανταλίνας Ψωμά στη γκαλερί Alma
15.04.2016 15:05
Η Μανταλίνα Ψωμά παρουσιάζει στην ατομική της έκθεση στην Γκαλερί ALMA στα Τρίκαλα, έργα από την δουλειά των τελευταίων δύο ετών.

singing-laughing-zeros της Αιμιλίας Τσεκούρα στην a.antonopoulou.art
28.03.2016 10:26
Η Αιμιλία Τσεκούρα παρουσιάζει την καινούρια της δουλειά, με τίτλο singing-laughing-zeros (Tα Moleskine σεντόνια / σημειωματάρια της Αιμιλίας Τσεκούρα).
Eye phone: έκθεση του Κώστα Βέργα στην Image Gallery
04.03.2016 15:35
Η Image Gallery παρουσιάζει τη νέα δουλειά του φωτογράφου Κώστα Βέργα με τον τίτλο eye phone.