Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Κότσιρας από πλατίνα και χρυσό

Κότσιρας από πλατίνα και χρυσό
Ο Γιάννης Κότσιρας, έρχεται στο Public της Πλατείας Συντάγματος, την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου, όπου θα τραγουδήσει ζωντανά παλιές και νέες του επιτυχίες αλλά και να παραλάβει πλατινένιο και χρυσό δίσκο!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής επιστρέφει με νέο δίσκο, με τίτλο Και πάλι παιδί, ο οποίος έγινε χρυσός, αφού το τραγούδι - προάγγελος Κάνε το Χειμώνα Καλοκαίρι σημείωσε μεγάλη επιτυχία και αγαπήθηκε πολύ από το κοινό.  Τη σύνθεση των τραγουδιών έχει επιμεληθεί ο Γιάννης Κωνσταντινίδης, τους στίχους ο Νίκος Μωραΐτης ενώ ο Γιάννης Κότσιρας έγραψε τους στίχους δύο τραγουδιών και τη μουσική για άλλα δύο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στο Public, οι θαυμαστές του Γιάννη Κότσιρα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την απονομή χρυσού δίσκου στον αγαπημένο τους καλλιτέχνη, για τη συγκεκριμένη δισκογραφική δουλειά, όπως επίσης και την απονομή πλατινένιου δίσκου για το προηγούμενο album του, Ταξίδια φιλιά.


Σχετικές ειδήσεις
Εδώ στο Νότο: Νταλάρας, Μαχαιρίτσας, Κότσιρας μαζί στην Ακτή Πειραιώς
02.11.2016 11:37
Στη σκηνή της Ακτής της οδού Πειραιώς, από τις 4 Νοεμβρίου, ανεβαίνουν μαζί ο Γιώργος Νταλάρας, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας, με τη συμμετοχή του Γιάννη Ζουγανέλη, σε ένα πρόγραμμα με εξαιρετικούς μουσικούς, ωραίες μουσικές και τα καλύτερα τραγούδια τους.
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας με την «Παραγγελιά» στο Σχηματάρι
18.08.2016 11:26
Δύο σπουδαίοι ερμηνευτές, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας, ταξιδεύουν με τα καλύτερα τραγούδια της "Παραγγελιάς" και στις 10 Σεπτεμβρίου 2016 θα βρίσκονται στο Δημοτικό Στάδιο Σχηματαρίου.
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας με την «Παραγγελιά» στην Καλαμάτα
29.07.2016 14:40
Δύο σπουδαίοι ερμηνευτές, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας, ταξιδεύουν στην Καλαμάτα με τα καλύτερα τραγούδια της "Παραγγελιάς" για δύο μοναδικές συναυλίες στο Θέατρο Κάστρου, στις 8 & 9 Αυγούστου 2016.
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας live στο Θέατρο Δάσους
25.05.2016 17:08
Οι δύο σπουδαίοι ερμηνευτές, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας, ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη για μια μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Δάσους, τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016, στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Δάσους.
Ο Γιάννης Κότσιρας σε ευρωπαϊκή περιοδεία
18.03.2016 11:23
Τι θα λέγατε για δύο ώρες απόλυτης μουσικής απόλαυσης δίχως ίχνος ηλεκτρισμού και παραμόρφωσης;