Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Sssh! Silent Movies: Donnie Darko του Richard Kelly στο Bios

Sssh! Silent Movies: Donnie Darko του Richard Kelly στο Bios

How Soon is now? Fantastic Planet. Άλλη μια ενότητα κινηματογραφικών προβολών του Sssh! Silent Movies κλείνει την αυλαία της με το αριστουργηματικό Donnie Darko του Richard Kelly, τη Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015, στο Bios. Μια ταινία φαντασίας με άλυτα μυστήρια, παράξενα περιστατικά και ένα τεράστιο λαγό.

 

Richard Kelly, Donnie Darko – 2001

 

O Donnie Darko είναι ένας έφηβος λίγο διαφορετικός από τους άλλους.  Είναι αντικοινωνικός, βίαιος, πανέξυπνος και έχει έναν και μόνo φίλο.  Τον λένε Frank και είναι ένας τεράστιος λαγός τον οποίο βλέπει και ακούει μόνο ο Donnie. O Frank είναι υπεύθυνος για πολλές από τις πράξεις του Donnie, αλλά και για την ίδια του τη ζωή, καθώς κατά κάποιον τρόπο καταφέρνει να τον σώσει από έναν κινητήρα αεροπλάνου, ο οποίος έπεσε κατά λάθος στο σπίτι του Darko ακριβώς στο δωμάτιο του.  Εκείνη την ημέρα ο Frank τον προειδοποιεί ότι σε 28 ημέρες, 6 ώρες, 42 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα ο κόσμος θα καταστραφεί.

 

Sssh! Silent Movies

 

Το BIOS και ο Γιώργος Δημητρακόπουλος παρουσιάζουν για 5η συνεχόμενη χρονιά το  μοναδικό πρότζεκτ των Sssh! Silent Movies. Θερινές προβολές στην ταράτσα του BIOS με τη συνοδεία επιλεγμένων μουσικών set και τη θέα της Ακρόπολης.

 

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ζητήσεις τα μαγικά ακουστικά που θα σου επιτρέψουν να απολαύσεις αυτή τη μοναδική εμπειρία.

 

Κανάλι Νο 1. the movie

Κανάλι Νο 2. live DJ set 

Η επιλογή είναι δική σου.

 

Τις ταινίες και τη μουσική επιμελείται ο Γιώργος Δημητρακόπουλος.

Σχετικές ειδήσεις
Sssh! Silent Movies: Fish Tank της Andrea Arnold στο Bios
01.08.2016 17:22
Η ταινία Fish Tank που θα προβληθεί στις 3 Αυγούστου 2016 στη Ταράτσα Μπάιος, ανήκει στην ενότητα Teenage Angst.
Sssh! Silent Movies: Victoria του Sebastian Schipper στο Bios
01.07.2016 13:00
Η ενότητα των Sssh! Silent Movies, Teenage Angst ολοκληρώνεται την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016 με την ταινία Victoria του Sebastian Schipper.
Sssh! Silent Movies: Trainspotting του Danny Boyle στο Bios
17.06.2016 13:22
Η ενότητα Teenage Angst των φετινών Sssh! Silent Movies, φιλοξενεί την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016 τη βρετανική μαύρη κωμωδία, Trainspotting, λίγους μήνες πριν βγει στις αίθουσες το πολυαναμενόμενο sequel, Trainspotting 2.
Sssh! Silent Movies: Μίσος του Ματιέ Κασσοβίτς στο Bios
10.06.2016 13:20
Η ενότητα Teenage Angst, η πρώτη ενότητα των φετινών Sssh! Silent Movies ξεκινά την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 με το Μίσος, τη γαλλική, βραβευμένη ασπρόμαυρη ταινία σε σκηνοθεσία και σενάριο του Ματιέ Κασσοβίτς.
Τα Sssh! Silent Movies επιστρέφουν με τη Γλυκιά Συμμορία στο Bios
30.05.2016 16:22
Το Sssh! Silent Movies, το αγαπημένο οπτικοακουστικό πρότζεκτ της ταράτσας κάνει πρεμιέρα φέτος την Τετάρτη 8 Ιουνίου με μία ειδική προβολή της εμβληματικής και πολυβραβευμένης ταινίας του Νίκου Νικολαΐδη, Γλυκιά Συμμορία στη νέα της έκδοση από τη Restless Wind με ελεύθερη είσοδο.