Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Καλοκαιρινό Ξύπνημα: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Καλοκαιρινό Ξύπνημα: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Καλοκαιρινό Ξύπνημα» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης από την Gruppogemello, προσκαλεί κι αυτό το καλοκαίρι από 15 Ιουνίου 2015, όλους τους μικρούς του φίλους να γνωρίσουν από κοντά τον συναρπαστικό κόσμο της Ελληνικής Μυθολογίας μέσα από ένα πρωτοποριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα!

 

Το «Καλοκαιρινό Ξύπνημα» αποτελείται από 14 δημιουργικές δραστηριότητες απόλυτα εναρμονισμένες με την τέχνη και προσαρμοσμένες κατάλληλα για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών.

 

Τέσσερις μυθικές εβδομάδες, με την Αθηνά, τη Δήμητρα, τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα, ρέουν με καλοκαιρινή διάθεση, πλημμυρισμένες από ομαδικά παιγνίδια, θέατρο, χορό, τραγούδι, εικαστικά-κατασκευές, κινηματογράφο, κόμικς, παντομίμα, συγγραφή, μουσειολογία, ενδυματολογία, ζαχαροπλαστική, κηπουρική, ποίηση και δημοσιογραφία.

 

Η υλοποίηση των δραστηριοτήτων γίνεται με καταξιωμένους επαγγελματίες οι οποίοι εξερευνούν μαζί με τα παιδιά μέσα από διαδραστικά παιγνίδια τον μαγικό κόσμο της τέχνης.

 

Συμμετέχουν

 

Πανταζή Κλέλια / Ολυμπιονίκης

Μπογδάνος Κωσταντίνος / Δημοσιογράφος

Παπαπαδόπουλος Χρήστος & Περικλής / Μουσικοί

Δελαπόρτας Μάκης / Συγγραφέας

Χατζηπαύλου Γιώργος / Ηθοποιός- Standup comedian

Ερωτόκριτος / Σχεδιαστής Μόδας

Μουστάκας Χρήστος / Ηθοποιός

Μυλωνάς Σάκης / Καθ. Φωτογραφίας

Κουλατζίδου Ματίνα/ Οδοντίατρος

Γραμματικάκη Μαριλίτα/ Συγγραφέας

Αφοι Παναγώτα/ Ζαχαροπλάστες

Ρειζάκη Αγγελική / Σαπουνοποιός

Βελονάκης Γιάννης /  Γεωπόνος

Μανούκα Αθηνά / Παιδοψυχολόγος

Jerome Kaluta / Τραγουδιστής-Performer

 

Ηλικίες: 6-12 ετών

Σχετικές ειδήσεις
Θεσσαλονίκη, η πολυπόθητη πόλη: εκπαιδευτικό πρόγραμμα από το ΚΘΒΕ
04.01.2017 14:10
To νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με το Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου.
Οι Άθλιοι: εκπαιδευτικό πρόγραμμα από το ΚΘΒΕ
13.10.2016 15:47
Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος συνεχίζοντας την εκπαιδευτική του πολιτική παρουσιάζει θεατροποιημένα το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Οι Άθλιοι», του Βίκτορα Ουγκώ σε διασκευή και σκηνοθεσία Νίκου Βουδούρη. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα προσφέρεται στα σχολεία με την υποστήριξη των Δήμων.
Η μουσική αγαπάει τον αυτισμό: Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Ιδρύματος Ωνάση ξεκινά και πάλι το ταξίδι του!
22.09.2016 16:39
Το Ίδρυμα Ωνάση προσκαλεί παιδιά που βρίσκονται στο ευρύ φάσμα του αυτισμού και τους γονείς τους, να συμμετέχουν στο εργαστήρι «Η Μουσική αγαπάει τον αυτισμό». Το επιτυχημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί για 5η συνεχή χρονιά στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, ενώ για 3η συνεχή χρονιά θα ταξιδέψει σε νέους προορισμούς σε όλη την Ελλάδα.
Ο Κήπος μας: καλοκαιρινό πρόγραμμα στην Πύρνα
26.04.2016 14:31
Η Πύρνα προσκαλεί τους μικρούς της φίλους στον Κήπο της για ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα απασχόλησης!
Εκπαιδευτικά προγράμματα Απριλίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
06.04.2016 14:29
Η Άνοιξη ήρθε και τα παιδιά, αυτή τη φορά μαζί με τους γονείς, έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν τον Απρίλιο 2016 σε ένα μοναδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα γεμάτο κέφι, φαντασία και παιχνίδι, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης!